shutterstock.com
StoryEditor

Chýba vám pocit šťastia? Toto sú šťastné dni pre každé jedno znamenie zverokruhu!

18.05.2020, 11:30
Životný štýl
Pre každého iné, ale podstatné je, že sa vďaka hviezdam ujdú každému. Tak, berte do rúk perá a zakrúžkujte si ich v kalendári. A pozor! Neznamená to, že tých lepších dní nebude aj viac, bude! Závisí to aj od vás.

BARAN
Príchod nového člena do kolektívu vám prinesie novú motiváciu a zlepšenie vzťahov na pracovisku. Nová láska a príval romantiky k vám zavíta 28. mája. Od samej lásky sa budete vznášať v oblakoch. Aj z vášho vyžarovania bude cítiť, že ste so sebou a svojím novým objavom spokojná. Vďaka optimizmu si na kultúrnej udalosti, ktorá sa bude konať 17. októbra, pritiahnete do života ľudí, ktorí vám rozjasnia a skrášlia celý zvyšok roka.
Známe ženy z tohto znamenia: Lucie Bílá, Zuzana Šebová, Alena Heribanová

BÝK
Osobu, ktorá vám bude mimoriadne sympatická, stretnete 28. júna. Po dlhom čase vám tak opäť niekto rozjasní život. Ku koncu roka, presnejšie 22. decembra, sa váš vzťah môže ešte viac prehĺbiť.
Známe ženy z tohto znamenia: Iva Janžurová, Emília Vášáryová, Jiřina Bohdalová, Zuzana Fialová

BLÍŽENCI
Dňa 17. októbra získate nejedného skvelého priateľa, ktorého pomoc a podporu v budúcnosti veľmi oceníte. A dobrá správa príde aj od lekárov v období od 11. do 14. júna.
Známe ženy z tohto znamenia: Miriam Kalisová, Zuzana Smatanová, Marína Kráľovičová

RAK
Kopu zábavy zažijete 18. mája. Program, ktorý absolvujete, vám dobije baterky a naplní ich dobrou náladou. Podobne na tom budete aj 19. novembra. V otázke vzťahov si na svoj šťastný deň musíte počkať. Tým vaším NAJ dňom totiž bude až 15. december. Čakanie sa však vyplatí, pretože zima so sebou prinesie novú lásku, hoci tomu nebude predtým nič nasvedčovať. Príde to ako blesk z jasného neba. Citové vzplanutie bude o to silnejšie a vy v tom budete až po uši.
Známe ženy z tohto znamenia: Iveta Malachovská, Zlatica Puškárová, Helena Vondráčková

LEV
Rýchlo si zakrúžkujte dátumy 3. jún, 23. august a 11. november vo svojom kalendári. Budú to pre vás veľmi dôležité dátumy. V minulom roku sa vám nepodarilo nájsť si lepšiu a perspektívnejšiu prácu, ale prvé dva dátumy to konečne môžu zmeniť. Stretnete sa s človekom, ktorého ponuka vám zmení život výrazne k lepšiemu, a konečne sa na vašej tvári objaví úprimný úsmev od srdca. Buďte pripravená a využite ju! Dátum 11. november bude pre vás šťastný v oblasti citov, keď vlejete do svojho vzťahu nový život.
Známe ženy z tohto znamenia: Adriana Kmotríková, Ivana Gáborík, Ivana Christová

PANNA
Ak sa chcete v kariére niekam posunúť, veľký rozhovor so šéfom si naplánujte na 8. augusta. Ak je vaším cieľom zvýšenie finančného ohodnotenia vašej práce, v tento deň sa vám ho určite podarí vybojovať. Ale pozor, hviezdy prajú pripraveným, preto si dobre premyslite, čo vášmu nadriadenému poviete. Dňa 11. októbra sa vaše kroky odzrkadlia na výplatnej páske. Pred koncom roka, konkrétne 28. decembra, stretnete po dlhom čase dobrého známeho, ktorého pozitívny prístup k životu vás nabije energiou.
Známe ženy z tohto znamenia: Magda Vášáryová, Hana Zagorová, Soňa Norisová, Katarína Hasprová

VÁHY
Už dlhší čas sa obzeráte po byte, ktorý by sa vám páčil. Tento rok sa to už však zmení. Do 5. júla nájdete svoj vysnívaný nový domov. Zostane vám už len formálne doriešiť posledné papierovačky, ktoré doladíte 20. júla, a budete si môcť baliť kufre. Stojíte na prahu nádherného dobrodružstva, ktoré do vášho života prinesie veľa nových zaujímavých ľudí. Toho najzaujímavejšieho, ak ste slobodná, stretnete 3. októbra na miestnej spoločenskej udalosti.
Známe ženy z tohto znamenia: Sisa Sklovská, Nela Pocisková, Adela Vinczeová, Soňa Müllerová

ŠKORPIÓN
Dňa 9. septembra posuniete váš existujúci vzťah na vyššiu úroveň, v manželstve pominie kríza a 24. novembra si prilepšíte finančne. Zvyšok roka už nebudete potrebovať pomoc hviezd a budete si nažívať šťastne a spokojne.
Známe ženy z tohto znamenia: Eva Máziková, Mária Čírová, Kamila Magálová

STRELEC
Budete musieť čakať do konca roka, kým príde váš deň D. Bude ním totiž až 1. december. Čakanie sa však oplatí a vy zažijete samé pozitívne veci. Stretnete sa aj s jedným starým známym, ktorého ste už roky nevideli. Prekvapí vás dobrou správou, ktorá vás bude môcť o niekoľko dní, presnejšie 15. decembra, posunúť ďalej v kariére.
Známe ženy z tohto znamenia: Zuzana Kocúriková, Petra Černocká, Soňa Skoncová

KOZOROŽEC
Dňa 27. mája budete od radosti celá bez seba. Konečne sa vyriešia vaše dlho trvajúce finančné problémy. Dokonca sa dostanete aj k väčšej sume peňazí vďaka zmene pracovného zaradenia. Podporte vplyv hviezd a kúpte si ešte navyše napríklad lotériu. Budete mať šťastie! Získané peniaze využite aj na okorenenie vášho vzťahu a 15. augusta sa vyberte s partnerom na výlet. Šťastný deň na vás čaká aj 12. novembra, keď sa dobre zabavíte na veľkej spoločenskej udalosti.
Známe ženy z tohto znamenia: Elena Vacvalová, Jana Kirschner, Oľga Záblacká

VODNÁR
V lete budete maximálne kreatívna a vďaka neutíchajúcej energii sa vám podarí odštartovať najdôležitejší projekt svojho života. Poznačte si do kalendára 26. august a 1. september. Ak plánujete odísť zo zamestnania a vytvoriť si niečo vlastné, majte na tieto dni spísaný presný plán. Ak ho už máte, tak rovno vykročte za svojím snom. Veľkým dňom pre vás bude aj 4. december a bude sa týkať citovej oblasti. Manželstvo chytí druhý dych.
Známe ženy z tohto znamenia: Andrea Karnasová, Diana Mórová, Marta Sládečková

RYBY
Vaším veľkým dňom bude 13. jún a bude súvisieť s láskou. Pre nezadané prinesie nové zoznámenie a pre zadané môže byť vysnívaným dňom D. Romantickejší deň ako tento ste hádam ešte nikdy nezažili! Ak plánujete svadbu, tento deň by mohol byť dokonalým štartom do nového života. Pozitívne zmeny v práci môžete očakávať 1. júla a finančne si prilepšíte 25. decembra, ak si kúpite vianočnú lotériu.
Známe ženy z tohto znamenia: Petra Polnišová, Sima Martausová, Evita

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:21