shutterstock
StoryEditor

Nikdy z toho nevyrastú! Tieto tri znamenia patria k nezodpovedným

09.05.2020, 15:30
Životný štýl
Tieto znamenia sú často označované za večné deti.

Baran

Toto znamenie patrí medzi mimoriadne pracovité, na druhej strane je však príliš egocentrický, a tak sa na úkor vlastného dobra dopúšťa nezodpovedných chýb. V prvom rade je pre neho dôležitá jeho spokojnosť a to je vlastnosť, ktorú zrejme nezmení nikdy. Málokedy sa stane, že by na svoj úkor obetoval niečo pre niekoho iného - čo môže byť najmä v rodinnom živote obrovským problémom.

Vodnár 

Aj keď sa človek narodený v tomto znamení veľmi rád učí a spoznáva nové veci, má rád zábavu a nespútaný život. Už od útleho veku bol zvyknutý na to, že za neho niekto všetky jeho problémy vyrieši, a tak od tohto životného kréda neupúšťa ani teraz. Jeho konanie je skôr impulzívne a rýchle - práve vďaka tomu sa však dopúšťa mnohých chýb, za ktoré jednoducho odmieta prijať zodpovednosť. 

Lev

Levy sa životom doslova nesú. Už od začiatku im všetci ležia pri nohách, a tak sú zvyknutí, že v živote nemusia pohnúť ani prstom. Všetko sa akoby zázrakom spravilo samo, a tak neváhajú leňošiť častejšie, než je to normálne. Stáva sa, že často uprednostňujú zábavu pred povinnosťami a keď majú čas, tak sa im jednoducho nechce. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:35