shutterstock.com
StoryEditor

Nikto nie je dokonalý! Toto sú vtipné príhody z našich kuchýň

05.05.2020, 16:13
Životný štýl
Určite ste to už zažili aj vy. Nepodarený koláč, zhorený hrniec, potopa v kuchyni... Pamätáte si na vašu najvtipnejšiu príhodu z kuchyne? My áno!

Šéfredaktorka Evita:
Moja najväčšia nehoda v kuchyni súvisí s tým, že nemám všetko upratané tak, akoby som mala mať. Celá moja rodina je na nervy z toho, že taniere na seba ukladám nie podľa veľkosti a druhu, ale systémom „ako príde“. Tak som raz na malý dezertný tanierik položila pár veľkých plus polievkový tanier a v momente, keď som potom otvorila skrinku, sa všetky rozleteli na zem. A porozbíjali sa všetky... :-).

Editorka Bronka:
Keď som mala asi 17 rokov, tak ma baby na chate nechali šúpať červenú cibuľu, ktorú som videla prvýkrát v živote. Myslela som si, že všetko to červené je šupka, takže som šúpala a šúpala, až kým z nej nič nezostalo :-). Dodnes mi to vyťahujú na oči a stále sa na tom smejú. Zase, nečudujem sa im :-).

Fotografka Katka:
U mňa naozaj platí to, že som dokázala v začiatkoch pripiecť aj čaj :-). Chcela som ho spraviť viac, tak som nechala zovrieť vodu v hrnci. A zabudla som na ňu, samozrejme. Takže, voda sa odparila, hrniec prehorel a z čaju nič nebolo :-).

Redaktorka Sandra:
Môj priateľ ma chcel prekvapiť tým, že upečie cheesecake a navrch spraví čokoládovú polevu. Cheesecake ma síce doma čakal, no čokoládovú polevu som potom musela dorobiť ja. Priateľ totiž pokyn v recepte: čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli, pochopil tak, že čokoládu doslova hodil do hrnca s vriacou vodou. Tak sa aspoň čokoláda vykúpala :-).

Redaktorka Saška:
Raz, a veru nie je to tak dávno, som naliala saponát do umývačky riadu namiesto tablety, lebo tie sa mi už minuli. Vypenila som celú kuchyňu a dodnes nechápem prečo :-).

Produkčná Veronika:
Ja si na to síce nepamätám, ale mamina mi rozprávala, že pri mojich prvých variacich pokusoch sa mi podarilo pripraviť „kamennú“ krupicovú kašu. Stvrdla tak, že sa nedala vybrať z hrnca :-).

Grafička Maťka:
Keď sme boli so sestrou malé, tak sme s babinou vždy piekli koláče. Nikto nikdy nezabudne na jej vetu: „Babka, už to bude? Lebo aj z rúry sa už dymí.“ :-)

Redaktorka Deniska:
Počas prvého skúškového obdobia na vysokej škole sme so spolubývajúcou prepadli vareniu. Počas neho sa nám stalo množstvo vtipných situácií, ako napríklad soľ vo varenom víne a podobne. Najlepšie boli však naše hlášky, z ktorých sa smejeme dodnes. „Ochutnaj to ty, ja nemám teraz objektívne chute“ alebo „jediné ružové ovocie je reďkovka“. Dodnes s úsmevom spomínam na naše kulinárske začiatky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 21:38