shutterstock
StoryEditor

Roztomilé mrchy - jeden z najlepších ženských seriálov, ktorý musíte vidieť

12.04.2020, 18:00
Životný štýl
O seriáli Pretty Little Liars ste zrejme počuli.. a ak ste ho do dnešného dňa nevideli, mali by ste to okamžite napraviť.

Dej seriálu začína príbehom skupiny priateliek, ktoré sa vysporiadavajú so stratou svojej najlepšej kamarátky Allison. Jej telo sa našlo rok po tom, ako bola nezvestná, v ruinách domu. Po pohrebe však zvyšné štyri priateľky začnú dostávať záhadné odkazy, za ktorými je podpísané písmeno A. 

Na začiatku všetko nasvedčuje tomu, že si z nich niekto strieľa. Po tom, čo však začnú byť odhaľované ich najväčšie tajomstvá a ich životy doslova manipuluje neznámy človek, sa dej začne zamotávať. Polícia totiž odhalí, že Allison bola zavraždená - a aby toho nebolo málo, dievčatám tak po krku idú aj detektívy. 

Celý seriál má šesť sérií, pričom každý z nich obsahuje viac ako 20 dlhých častí. Rozhodne tak neplatí, že tento seriál zvládnete dopozerať za pár dní, no o to zaujímavejšie je to, že zápletka sa neustále zamotáva a nie je možné od začiatku povedať, ako to vlastne skončí. Aj keď má šou viac, než 10 rokov, skvelé obsadenie vás vtiahne do deja, akoby ste ho prežívali práve v tomto momente.Nie je náhodou, že tento seriál ovládol svet!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:23