shutterstock
StoryEditor

Najatraktívnejšie ženy sa rodia v týchto znameniach. Patríte medzi ne aj vy?

12.04.2020, 14:00
Životný štýl
Tak čo, našli ste tu aj vaše znamenie?

Baran
Ženy narodené v znamení Barana na seba bezpochyby dokážu pritiahnuť pozornosť. A to nielen krásou, ale aj tým, že vedia zvýrazniť svoje prirodzené vyžarovanie. Svetlé oblečenie, šarmantné vystupovanie či delikátne správanie, sebavedomie a zmysel pre humor – toto všetko sú atribúty, vďaka ktorým sa žena narodená v znamení Barana mení na očarujúcu bytosť.

Býk
Ženy narodené v tomto znamení sú neprehliadnuteľné. Sú prirodzene krásne a ako jedno z mála znamení im netreba ani veľa mejkapu na to, aby zvýraznili svoje nádherné črty. Ich charizma všetko iba umocňuje. Sú atraktívne a šarmantné, majú vkus, aj čo sa týka obliekania. Dokážu očariť naozaj široké spektrum mužského aj ženského publika.

Lev
Levice sú kráľovné, no od dokonalej krásy majú ďaleko. ALE, aj tak je v ich tvári ukryté niečo, čo ich robí atraktívnymi. Väčšinou majú výrazné črty – ústa aj nos, oči, obočie, husté vlasy, skrátka niečo, čo sa nedá prehliadnuť a z čoho iní padajú na kolená... Aj preto je v tomto znamení množstvo modeliek a missiek. Treba však dodať, že Levice vynikajú aj svojou múdrosťou.

Panna
Znamenie, v ktorom sa narodilo azda najviac módnych tvorcov, je Panna. Vedia veľa o estetickej kráse, rozumejú jej, cítia ju. K dokonalosti sa vedia pekne priblížiť, a to práve tým spôsobom, že sa vedia upraviť a urobiť zo seba nadpozemsky príťažlivé bytosti. Líčenie je pre ne rituál, nedokážu si na seba len tak nahádzať mejkap. Každý ťah po tvári má svoj zmysel. Ich tvár pôsobí romanticky a jemne. A ich oči sú zväčša magnetom na chlapov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:25