shutterstock.com
StoryEditor

Podviedol ju manžel, a tak mu odstrihla penis. Skutočný príbeh oklamanej manželky

30.03.2020, 11:00
Životný štýl
Len 6 rokov po svadbe žena zistila, že ju jej vyvolený podvádza... a keďže v 20.storočí neboli rozvody bežnou vecou, rozhodla sa spravodlivosť uchopiť do vlastných rúk.

Aj keď bol Frank Boronda známy ako notorický sukničkár, Bertha sa doňho predsa len zamilovala a o rok na to už bolo počuť svadobné zvony. Všetko vyzeralo idylicky až do momentu, kým sa Frank nezapojil do volebného podvodu. S vedomím, že sa môže dostať do basy, sa rozhodol utiecť do Mexika. 

Ako Bertha zistila, plánoval ju opustiť.Nikdy totiž preňho nebola jedinou ženou a v skutočnosti mal mnoho ,,bokoviek'', s ktorými si užíval. Niet tak pochýb o tom, že si za ňu plánoval nájsť náhradu aj v inej krajine. To však rozčúlilo ženu natoľko, že sa rozhodla rázne konať. Nikdy na sebe nedala vedieť, že ju niečo trápi, a tak mohla kuť zákerný plán, ako sa svojmu manželovi pomstiť, bez akéhokoľvek podozrenia. 

30.mája 1907, sedeli manželia doma a viedli klasickú debatu. Z ničoho nič však Bertha vytiahla žiletku a v rýchlosti dorezala svojmu manželovi penis. Zatiaľ čo on spočiatku zostal v šoku a následne utekal na ulicu nájsť niekoho, kto ho odvezie do nemocnice, Bertha sa prezliekla za muža a snažila utiecť z mesta. Policajti ju však chytili a vďaka svedectvu jej manžela dostala 5 rokov basy. Na svojich policajných záberoch však vyzerala viac než spokojne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bertha Boronda is my spirit animal ??‍♀️? . . . . . . . #berthaboronda #mayhem

Príspevok, ktorý zdieľa ᚠᚱᛖᛃᚨ᛫ᛋᚨᚷᚨ᛫ᚡᚨᛚᚲᛃᚱᛁᚨ (@dominaengel),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:43