shutterstock.com
StoryEditor

Veľký horoskop na apríl. Ktoré znamenia čaká láska a ktoré zasa problémy?

19.03.2020, 12:00
Životný štýl
Ak chcete vedieť, čo vás najbližšie čaká, prečítajte si náš mesačný horoskop.

Vodnár

Ste náchylnejší na prechladnutie a nádchy, ktoré vám budú znepríjemňovať každodenný život. Po psychickej stránke na tom nebudete práve najlepšie, čo sa môže prejaviť na fyzickom zdraví. Našťastie ku koncu mesiaca pocítite príval energie, ktorá vám pomôže dosiahnuť niektoré ciele, ktoré ste si tohto roku stanovili. Máte sa na čo tešiť!

Ryby

Nezadané sa budú rozhodovať medzi dvoma potencionálnymi partnermi. Ryby, ktoré sú v dlhodobom vzťahu, nájdu v máji v spoločnosti svojho partnera pokoj a útechu v jeho náručí. Pozor, v septembri budú na vás číhať pokušenia, ktoré by mohli ohroziť trvalý vzťah. Nepodľahnite tomu, radšej sa naplno venujte partnerovi. Pozor tiež na zbytočné míňanie peňazí!

Baran

Vaše financie si udržujú mierny vzostup. Aj keď ste spočiatku mali hlbšie do peňaženky, zmenilo sa to a vy si môžete dovoliť veci, o ktorých sa vám nesnívalo. Príval peňazí zacítite aj koncom mesiaca a hviezdy vám odporúčajú ich niekde investovať a zhodnotiť ich. Čo sa týka lásky, tej budete mať na rozdávanie. Tí, ktorí mali doteraz problémy vo vzťahu, budú totiž okúzlení náhlou zmenou v porozumení a upevnenia partnerstva.

Býk

Vaša energia trochu stagnuje. Váš zdravotný stav bude vyžadovať viac pozornosti, hlavne krk a hrtan. Venujte sa cvičeniu a oslabenej imunite nedáte šancu. Od konca apríla sa vaše zdravie a energia výrazne zlepšia, doprajte si však aj vtedy potrebnú relaxáciu. Chovajte sa pekne k svojmu partnerovi, koncom roku bude potrebovať viac taktu a asertivity.

Blíženci

Bujaré zábavy, ponocovanie a divoké diskotéky sa môžu prejaviť na vašom zdraví. Hrozí prechladnutie, chrípka, ale i vážnejšie choroby, ako napr. angína. Ak chcete posilniť imunitný systém, skúste sa viackrát vybrať na predĺženú prechádzku do lesa. Snažte sa viac odpočívať a taktiež myslíte na to, ako sa vyhnúť konfliktom - v poslednej dobe ich totiž doslova priťahujete. Venujte viac času sebe a nevybíjajte si svoje nedostatky na ostatných.

Rak

Vaše zdravie a pracovný život budú prekvitať. Šikovnosť, ktorá vo vás drieme, začína pomaly vychádzať na povrch a vy sa môžete tešiť. Aj keď ste v posledných dňoch mali pocit, že všetko okolo vás sa rúca, pripravte sa na pozitívnu zmenu. Bude sa vám pomaly ale s určitosťou dariť vo všetkom, dokonca aj v láske. Nezabúdajte však všetko toto prijímať s pokorou. 

Lev

Výsledky prekročia svoje najoptimistickejšie očakávania. Vaša profesijná činnosť vám prinesie uspokojenie a možno zvýšenie platu alebo povýšenie. Situácia bude priať zvlášť tým, ktorí pracujú ako nezávislí samostatne rozhodujúci pracovníci alebo na vedúcich pozíciách. Nie ste v práci spokojní? Choďte za svojim snami, dajte výpoveď a pustite sa do toho, čo ste vždy chceli robiť. Odhodlanie a vytrvalosť vám nebudú chýbať.

Panna

Nevyriešené veci v rodine vás dobehnú už tento mesiac. Objavia sa na začiatku apríla a budú vás jasne vyzývať, aby ste neodkladali problémy a ukončili ich. Partnerské vzťahy tiež prechádzajú skúškou trpezlivosti a taktu. Taktiež ak sa nebudú určité veci riešiť, môžu stroskotať. Príliš dlho ste nechávali všetko na osud a je čas sa tomu postaviť čelom.

Váhy

Tešte sa z dobrého duševného zdravia, vzťahov s rodinou a harmónie v domácnosti. Dáte prednosť pohybu na čerstvom vzduchu, čo bude dobré pre svalový tonus a pocit duševnej rovnováhy. V tomto mesiaci sa vám upevnia vzťahy s ľuďmi, ktorých ste donedávna považovali len za známych a vy si život budete naplno užívať.

Škorpión

Toto obdobie znamená pre vás obratnosť a vysoký výkon. Planéta Urán môže priniesť isté náhle okolnosti, ktorým sa budete musieť v práci prispôsobovať. Niektorým bude zase ponúknuté iné pracovné miesto. Máte tendenciu sa stýkať s podnikateľmi a finančníkmi. Uberte však plyn a vyhýbajte sa zbytočným konfrontáciám. Pre škorpiónov je naznačená stabilita vo vzťahoch a zvýši sa vám okruh priateľov.

Strelec

Hrozia vám menšie konflikty s kolegami, nenechajte sa negatívne ovplyvňovať. Neskôr sa vzťahy na pracovisku zlepšia, dokonca si budete lepšie rozumieť aj so šéfom, čo vám môže priniesť úspech. Vaša profesijná činnosť vám prinesie veľké uspokojenie a radosť a možno i povýšenie. Rodinná situácia môže začiatkom mesiaca prejsť zmenami. Kvôli nedostatku komunikácie môžu vznikať konflikty, je dôležité vyhnúť sa nezhodám a zachovať harmóniu v rodine.

Kozorožec

Nezaškodí vám prehlbovanie vzájomnej dôvery s partnerom. Je ideálna doba na posilnenie vzťahu. Pracujte na ňom a vypočujte si potreby partnera. Čaká vás krásny romantický čas a tí bez partnera zase môžu očakávať skvelé flirty, z ktorých sa môže vyvinúť ozajstná láska. Budete mať taktiež šťastnú ruku vo svojich obchodných transakciách. Aplikujte tieto sily tak, aby sa projekty úspešne premenili na realitu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:23