shutterstock.com
StoryEditor

Toto je rebríček desiatich babských filmov, ktoré milujeme! Nájdete si svojho favorita?

13.03.2020, 13:15
Životný štýl
Prinášame vám tipy na naše obľúbené komédie a romantické filmy, ktoré sa dajú pozerať hoci aj stokrát. Nájdete si medzi nimi váš najobľúbenejší?

Diabol nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Tento film snáď ani nepotrebuje komentár. Šéfredaktora úspešného časopisu Runway (Meryl Streep) je tou najkritickejšou osobou v New Yorku. Každý skáče tak ako ona píska,  no na konci sa to aj tak celé otočí. Tento film sme v redakcii videli už toľko krát, že to už ani nepočítame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 9 Magazine (@9magazine_),

Matky rebelky (Bad Moms)
Kto povedal, ako má vyzerať matka dnešnej doby, ako sa má starať o deti, čo im má variť a aké tradície musí dodržiavať? Tento film je perfektným dôkazom toho, že každá mama vychováva svoje dieťa najlepšie ako vie a ostatných do toho nič. Presne tak to robí aj krásna okaňa Mila Kunis, ktorej je už úplne ukradnuté, čo si kto myslí. Pripravte si vreckovky, no nie na slzy smútku, ale na slzy, ktoré vám budú od toľkého smiechu tiecť po tvári. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rate_the_movie,

Ako prísť o muža za 10 dní (How to Lose a Guy in 10 Days) 
Najprv ide iba o dobrý článok do časopisu, no nakoniec sa to úplne otočí a z čudného randenia vznikne naozajstná láska. Herecký výkon hlavnej postavy zaraďujeme do jedného z najlepších stvárnení otravnej, uplakanej a hysterickej frajerky v podaní perfektnej Kate Hudson. 

Dámska jazda (Bridesmaids)
Príbeh o naozajstnej smoliarke (Kristen Wiig), ktorej sa nedarí v práci, ani v osobnom živote. Jej najlepšia kamarátka sa bude vydávať, čo spustí obrovskú spŕšku ženských doťahovačiek, porovnávačiek a situácii, ktoré jednoducho nevymyslíte. Ak si naplánujete pozeranie tohto filmu, nemusíte ísť v ten deň ani do fitka, pretože smiechom počas sledovania spálite toľko kalórii, že až! 

Bláznivá, hlúpa láska (Crazy Stupid Love)
Milovníčky Ryana Goslinga zbystrite pozornosť. Ak si chcete čo i len na chvíľku predstaviť, aké by to bolo, byť priateľkou tohto fešáka, atmosféra v tomto filme vám to určite umožní. Zamilovanú filmovú dvojicu dopĺňa Emma Stone, ktorá si túto rolu musela maximálne užiť. Ryan spraví z čerstvo rozvedeného päťdesiatnika naozajstného playboya, ktorého zároveň naučí, ako správne ,,zbaliť" ženu. Klasická romantika, ktorú si pozrie každá z nás, už len kvôli hereckému obsadeniu. 

Mamma Mia! 
Prespievané hity legendárnej skupiny ABBA, Slnko, more, Grécko. No jednoducho, romantika ako vyšitá. Plus hlavná herečka Meryl Streep, Amanda Seyfried, miláčik Pierce Brosnan a ďalší, ktorí hraním v tomto filme zložili poklonu jednej z najslávnejších hudobných kapiel, ktorej hity sú nadčasové a populárne dodnes. Filmový muzikál, ktorý vám vyčarí úsmev na tvári a možno aj nejaké tie spomienky. 

S láskou, Rosie (Love, Rosie)
Film o dvoch mladých, najlepších kamarátoch, ktorých rozdelil osud, no po rokoch si k sebe znova našli cestu. Aj napriek tomu, že niekoľko rokov žili s inými partnermi si uvedomili, že ich láska je osudová a oni musia byť spolu. Prešli si tak skúsenosťami, ktoré im dal sám život a napokon sa stretli v ten pravý čas a na tom najsprávnejšom mieste, ktoré mala hlavná postava (Lily Collins) vysnívané už odmalička. 

Hriešny tanec (Dirty Dancing)
,,Baby nebude sedieť v kúte." Treba tento film vôbec viac opisovať? Tanec, láska, vášeň, zakázané ovocie. To sú slová, ktoré ho vystihujú najviac. No a samozrejme, legenda Patrick Swayze, ktorého šarm a charizma pobláznili hlavu nejednej z nás. 

Zápisník jednej lásky (The Notebook) 
Zas a znova Ryan Gosling, no teraz však po boku nádhernej Rachel McAdams. Za nás najromantickejší film, aký sme kedy videli. Príbeh opisuje rozdiely v spoločnosti a to, ako dievča z bohatej a v spoločnosti vysokopostavenej rodiny nemôže milovať obyčajného chlapca, ktorý si zarába sám na seba a nemá vyštudované školy a bohatú rodinu, ktorá by ho v spoločnosti prezentovala. Po uši zamilovanému páriku je to však jedno, a tak ide proti umelo vytvoreným pravidlám, ktoré si nastavila spoločnosť. Ich láska si počas niekoľkých rokov prejde veľkou skúškou, no návšteva po rokoch v nich znova zapáli plameň lásky, ktorý vlastne nikdy neutíchol. A potom už spolu ostanú do poslednej chvíle, doslova poslednej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MOVIE QUOTES & SCENES ? (@best.movie.lines),

Pretty Woman
Široký úsmev a sexepíl Julie Roberts a šarm plus bohatstvo Richarda Gereho sa spojili a vytvorili tak krásny príbeh lásky, ktorá mala byť najprv iba ,,dočasná", no chémii a vášni, ktorá medzi nimi vznikla, nemohol nikto zabrániť. Príbeh opisuje život prostitútky a bohatého a vplyvného muža, ktorý jej chcel dopriať všetko, čo jej videl na očiach. No to nebolo nakoniec vôbec potrebné, keďže tým najpodstatnejším bola láska, ktorú si za peniaze nekúpi nikto. Rebríček teda ukončujeme naozajstnou klasikou, ktorú sprevádzajú očarujúce herecké výkony a tóny tej najlepšej hudby. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 03:14