shutterstock.com
StoryEditor

Veľký marcový horoskop. Aké znamenie by malo v práci naozaj zabrať?

25.02.2020, 15:00
Životný štýl
Autor:
TV MAX
O chvíľu tu máme ďalší mesiac. Prečítajte si, čo vás čaká v práci, vo vzťahoch, ale aj v zdraví.

Baran 21. 3. – 20. 4.
Nepokazte si zbytočným zhonom a stresom príjemné chvíle v práci. Ak túžite po zmene, koniec mesiaca bude na to ako stvorený. Dlhému cestovaniu sa radšej vyhnite, skôr sa venujte štúdiu. Po finančnej stránke by ste mali mať šťastie – skúste športku. Nezadané čaká romantika. Zadané to môžu mať vo vzťahu trochu komplikované. Pozor na kĺby, chrbticu a obličky.
Tip: Vaše rozhodnutia by mali byť správne. Hlavne neváhajte.

Býk 21. 4. – 20. 5.
Ak si budete chcieť zobrať v práci voľno, radšej s tým počkajte do ďalšieho mesiaca. Hlavne sa nenechajte zastrašiť novými úlohami. S peniazmi neriskujte, mohlo by to priniesť zbytočné problémy. V láske sa bude dariť najmä zadaným. Hrozia menšie nedorozumenia s deťmi. A po zdravotnej stránke zasa mierne ťažkosti s dutinami alebo lymfatickým systémom. Doprajte si wellness alebo aspoň krátky pobyt v prírode.
Tip: Pred tým, ako spravíte nejaké rozhodnutie, prehodnoťte ho.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Nudu v práci vystrieda koncom mesiaca hektickosť. Pripravte sa na zvýšenú nervozitu kolegov. Ak sa niečoho obávate, nemusíte, budete príjemne prekvapené. Očakávať môžete aj mierny prísun peňazí. Nezadané by si mali dávať pozor na nové známosti. Dámy vo vzťahu, prekvapte partnera nejakým romantickým predĺženým víkendom. Pozor si dávajte len na to, čo zjete, inak môžete mať problémy s trávením.
Tip: Niektoré rozhodnutia môžu byť skôr plytvaním vašej energie.

Rak 22. 6. – 22. 7.
To, čo vám v práci doposiaľ nevychádzalo, sa už v polovici mesiaca zmení k lepšiemu. Vychádzajte svojim kolegom v ústrety, vyplatí sa to. Netreba sa báť ani o peniaze, všetko vám vyjde tak, ako bude treba. V rodine to vyzerá na prekvapivé zmeny. Snažte sa byť dostatočne trpezlivá, aj keď partner nemusí spočiatku úplne rozumieť vašim požiadavkám. Nezadaným jedna rada – buďte odvážne pri zoznamovaní. Zdravie by sa malo zlepšiť, no nezanedbajte ho. Najmä žlčník, pečeň a obehový systém.
Tip: Dôverujte svojim inštinktom.

Lev 23. 7. – 22. 8.
V práci si dajte pozor na zbytočnú tvrdohlavosť. Aj keď sa snažíte, výsledky tomu nemusia zodpovedať. Všetky vážnejšie zmeny si však poriadne premyslite. Priatelia či kolegovia by mohli mať dokonca pocit, že ste zbytočne agresívna. S peniazmi to bude ako na hojdačke, preto buďte šetrnejšia. V láske buďte trpezlivejšia, upokojte sa a nechajte veci dozrieť. Nezadané stretnú viacero nápadníkov, no ani jeden ich dostatočne neosloví. Po zdravotnej stránke dbajte na svoje kĺby, svaly a trávenie.
Tip: Jedna cesta rozhodovania vám prinesie určitú samotu.

Panna 23. 8. – 22. 9.
Ak máte nezvyklé nápady, neobávajte sa ich v práci presadiť. Buďte iniciatívna, ukáže sa, že sa na vás dá spoľahnúť. S financiami však opatrne, ak chcete investovať, nechajte to na ďalší mesiac. Chcelo by to vo vzťahu zmenu? Neváhajte a pustite sa do niečoho, čo vás bude viac napĺňať. Nezadané sa môžu tešiť z flirtu, ale asi to neprerastie do stáleho vzťahu. Rodinné trápenia by sa mali vyriešiť. Podporte svoju imunitu, môžete mať oslabené dutiny.
Tip: Rozhodnutie prinesie len pomaly nastupujúce zmeny.

Váhy 23. 9. – 22. 10.
Ľudia okolo vás vám budú vychádzať v ústrety, stačí len v práci naozaj zabrať. Môžete počítať aj s miernym prísunom peňazí. Neriskujte však a všetko, čo sa financií týka, si overte. Vo vzťahu to bude po starom, užívajte si pokojné chvíle vo dvojici. Mierne ťažkosti sa môžu objaviť v oblasti kĺbov či chrbtice.
Tip: Nezabúdajte, že ste omnoho silnejšia, ako si myslíte.

Škorpión 23. 10. – 22. 11.
Tento mesiac bude v práci dosť namáhavý, ale ku koncu sa zhon trochu uvoľní. Niekto sa vám bude snažiť hádzať polená pod nohy, vy to však hravo zvládnete. Buďte tolerantná, no zároveň sa pokúste o nekompromisnosť. Vo vzťahu konajte otvorene. Opatrne s flirtmi, ktoré na vás budú z každej strany útočiť. Po zdravotnej stránke budete v poriadku, pozor len na trochu oslabené obličky a štítnu žľazu.
Tip: Rozhodnutie môže mať za následok spory a konflikty, no nepoľavte a vytrvajte.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Marec je pre vás vhodným pracovným obdobím pre komunikáciu či obchodné cesty. Ak si potrebujete niečo vyjednať, určite budete úspešné. Pri plánovaní a rozbehu nových vecí pozor len na zbytočnú váhavosť a opatrnosť. Vo vzťahu môžete počítať s novou energiou. Nezadané majú zasa šancu na nové príjemné stretnutie. Mierne problémy môžete mať s imunitou či trávením. Takže pozor na to, čo zjete. A tiež na stres.
Tip: Stanovte si na začiatku jasný cieľ a budete úspešné.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
Tento mesiac vám pôjde všetko od ruky, no nepúšťajte sa do debát, v ktorých sa dostatočne nevyznáte. Mohlo by sa stať, že vám zbytočne pokazia náladu. Kolegovia by vám mali vyjsť v ústrety, no konkurencia bude tvrdá. Ak chcete spraviť zmeny vo vzťahu či v rodine, bude na to vhodné obdobie. Neprajníci sa vám budú snažiť narušiť súkromie, preto si ho dobre chráňte. Poriadne sa obliekajte, inak si to odnesú vaše priedušky či hrdlo.
Tip: Ak nemáte pevný základ, svoje rozhodnutie radšej zmeňte.

Vodnár 21. 1. – 20. 2.
V práci by ste mohli stretnúť niekoho, kto vám poskytne dobré informácie či pomoc. Nebojte sa prejaviť iniciatívu, budete úspešné. Ustriehnite si však hranicu míňania peňazí. V dlhodobom vzťahu sa začnete trochu nudiť. Začnite viac pracovať na svojich pocitoch. Úniky či flirty mimo domu by boli zbytočné. Nezadané sa môžu tešiť na začiatok mesiaca, vyzerá to na príjemnú spoločnosť. Po zdravotnej stránke si dajte pozor na trávenie, žalúdok či kĺby.
Tip: Pri rozhodovaní buďte trpezlivá, tak všetko zvládnete.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
Vysoké pracovné tempo sa snažte trochu spomaliť. Nič vám neujde a navyše si všetko lepšie vychutnáte. Ak máte záujem o výraznejšie zmeny, s rozhodnutiami ešte počkajte. Partnerovi poskytnite oporu, ktorú potrebuje. Ak cítite únavu, doprajte si dovolenku alebo aspoň víkendový pobyt. Myslite na oddych, potom vám všetko pôjde lepšie od ruky. Môžete popracovať na svojej kondícii. Popri tom však pozor na kĺby, kolená či chrbticu.
Tip: Ak máte rozhodovať za niekoho iného, nebudete sa cítiť naozaj spokojne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:59