shutterstock.com
StoryEditor

Vieme, aký bude rok 2020 podľa numerológie!

02.01.2020, 16:47
Životný štýl
Autor:
BALANS
Rok 2020 je štvorkový rok. Bude to obdobie dostávania sa do rovnováhy, mnohí nájdeme svoj balans. Dve dvojky a dve nuly naznačujú, že tento rok niektorým ľuďom prinesie viac práce a citlivosti.

Nula vždy umocňuje číslo, ktoré je v dátume, a nula v roku znamená, že dvojka nás bude viesť k úcte, citlivosti a ku komunikácii. Budeme viac dbať na rodinu a priateľov. Nápady, ktoré sme mali už dávnejšie, začneme teraz uskutočňovať. V tomto roku budeme mať viac práce, no menej času na svoje záľuby. Napriek väčšiemu množstvu práce budeme mať potrebu viac sa stretávať a komunikovať a riešiť svoje aj rodinné problémy – to je úloha dvojnásobnej dvojky a dvojnásobná nula to ešte viac posilní. Rok 2020 bude rokom prehodnotenia našej sily a empatie. Bude to obdobie nových začiatkov, ale hlavne rok skúšok a preverovania schopností a nášho zdravia. Z celkového pohľadu to bude dobrý rok.

Január 2020
1 + 4 = 5
Možno ste predpokladali, že január sa bude začínať jednotkou, ale nie je to tak, začína sa vibráciou čísla 5, a to znamená, že nastávajú zmeny tak v osobnom, ako aj v pracovnom živote. Nemusia to byť zmeny k horšiemu, ale práve tieto zmeny nás môžu posunúť dopredu. Preveria našu sebestačnosť a odvahu začať niečo nanovo. Najvhodnejším miestom na relaxáciu je príroda, ktorá nás v tomto hektickom svete naplní pokojom a skvele si tu oddýchneme. Vhodné je venovať sa v tomto čase športovaniu a zamerať pozornosť aj na seba samých. Dobre nám padne aj spoločnosť. Snažme sa spoznávať nové veci a nové vzťahy. Január nás preverí v dôslednosti a tiež napomôže splneniu našich snov, ak vydržíme.

Február 2020
2 + 4 = 6
V tomto mesiaci sa nachádzajú až 3 dvojky, a to znamená očakávanie pozitívnych zmien. Budeme mať hlavne záväzky voči rodine, priateľom a spoločnosti. Veci, o ktoré budeme požiadaní, spravíme prirodzene, bez toho, aby sme sa hnevali na to, že nás niekto požiadal o pomoc, ale keď to presiahne mieru a náš pocit, že sme pomáhali až príliš a recipročne sme nič nedostali, vznikne v nás podtlak a zatrpknutosť. Vtedy je dobré vyraziť do prírody a nájsť samých seba. Budeme sa zoznamovať s novými ľuďmi a je možné, že niektoré záväzky pretrvajú a slobodní a voľní ľudia si vo februári môžu nájsť aj celoživotného partnera. Urovnajú sa aj staré spory, ktoré zo začiatku vyzerali neriešiteľné. Tak ako v každom roku, objavia sa magické dni. Neodporúčala by som, aby sa vzťahy uzatvárali 2. 2. 2020 alebo 22. 2. 2020, ale rozhodnutie je na každom z nás.

Marec 2020
3 + 4 = 7 
Marec bude mesiacom, v ktorom nami budú zmietať rôzne pocity. V marci sa rozpadne veľa vzťahov a mnoho ľudí zmení svoje správanie, čo môže byť veľmi bolestivé. Zmyslom tohto obdobia je, aby sme sa naučili spoliehať vždy a za každých okolnosti len sami na seba. Aby sme vďaka tomu spoznali svoju silu a to, čo dokážeme. Všetko, čo sa prihodí v marci, nás bude núti zamyslieť sa nad zmyslom života. Možno sa niektorí obrátime na duchovný svet a pochopíme, že je dôležitejší ako ten materiálny. V marci nám môžu zo života odísť naši blízki a zrazu sa pristihneme, že sme pre nich mohli spraviť oveľa viac.

Apríl 2020
4 + 4 = 8
Po ťažkom marci nám trochu zasvieti slniečko do života. Apríl je mesiac, ktorý má vibráciu dvoch štvoriek. A po zmenách, ktoré sme prežili od januára, môžeme zasa získať istotu a vieru v seba. Osmička je karma, ktorú si nesieme, a je len na nás, ako sa postavíme k problémom, ktoré nás čakajú. Ak sme sa postavili zodpovedne, čaká nás mesiac úspechov a pohody, ale ak sme sa správali s nadradenosťou a aroganciou, môžeme za to očakávať postih v podobe neúspechu a chorôb. Mesiac apríl je o akcii a reakcii na naše správanie. Je v podstate mesiacom posunu k lepšiemu, ak sme boli féroví. Bude úspechom, či už v osobnom alebo pracovnom živote. Ale beda, keď sme podvádzali a nesprávali sa korektne. Príde trest v podobe choroby a možno až padnutia na kolená. 

Máj 2020
5 + 4 = 9
Máj – lásky čas. V roku 2020 nám máj pripraví veľa prekvapení. Budeme sa skôr cítiť osamotení a na všetko sami. Ale je to mesiac, ktorý nás posúva ďalej a ďalej na našej ceste. V tomto mesiaci prehodnotíme nefunkčné vzťahy, aby sme sa posunuli ďalej, a tak možno v očakávaní nového a lepšieho zajtrajška začali nové vzťahy, prácu a zodpovednosť za seba a do leta vykročili slobodní a nezaťažení starými vecami.

Jún 2020
6 + 4 = 10
To, čo malo byť v januári ako nový začiatok, sa bude diať v júni. Tento mesiac nám umožňuje, aby sme začali nanovo a s novým elánom. Je začiatok leta, a tak budeme chcieť všetko začínať s určitou dychtivosťou nových začiatkov. Nesmieme zabudnúť, že nový začiatok nemusí byť len s novou prácou alebo novým vzťahom, aj keď je to skôr možné, ale jednotkový dátum hovorí aj o osamotení a dokazovaní si sily v seba samého. To značí, že keď to presiahne mieru, čo aj presiahne, zrazu prekvapíme a nebudeme už nástrojom niekoho iného, ale budeme sami sebou.

Júl 2020
7 + 4 = 11 = 2
Letný mesiac júl a bude jedným z najlepších a najkrajších mesiacov. Veľa vecí sa nám vyplní a my si môžeme povedať, že život je pekný. V tomto mesiaci možno spoznáme nové lásky, ktoré koncom roka môžu byť ukončené svadbou. Užijeme si leto, doprajeme si oddych a budeme sa venovať činnostiam, ktoré nás napĺňajú. To bude mať vplyv aj na naše zdravie, budeme sa cítiť vitálne a plní energie.

August 2020
8 + 4 = 12 = 3
August ako mesiac, ktorý je trojkový, nás bude nútiť k prehodnoteniu vecí a ukončí aj odkladanie vecí, ktoré sme dlhodobo zanedbávali a odsúvali. August bude mesiacom, v ktorom konečne vyriešime financie a navštívime aj dlho zabudnutých priateľov. Veci, ktoré by sme v iných mesiacoch neriešili, sa s ľahkosťou začnú otvárať a my s prekvapením zistíme, že sme to mohli vyriešiť skôr. Na konci mesiaca budeme spokojní, že sme sa zbavili dlho odkladaných povinností či nesplnených sľubov, ktoré sme vyriešili k našej spokojnosti.

September 2020
9 + 4 = 13 = 4
September je mesiac podobný celému roku 2020. Ak si nezachováme odstup a férovosť, bude mesiacom smútku a chorôb, a preto je načase, aby sme sa venovali viac sebe a svojmu zdraviu. Po lete prichádza smútok za letom a tiež únava. Zrazu zistíme, že sme dlho zanedbávali svoje zdravie a je potrebné očistiť svoj organizmus od nánosov. Možno postačí trochu viac chodiť na prechádzky a upraviť stravu, aby sme rok 2020 zavŕšili v pohode a zdraví bez fyzických a psychických problémov.

Október 2020
10 + 4 = 14 = 5
V októbri by sme si mali dopriať trochu oddychu od tých hektických mesiacov, ktoré zatiaľ prežijeme. Možno zmena bydliska a novej práce nás posunie ďalej a my sa zrazu znovu stratíme v kolotoči starostí a zabudneme na oddych, lebo nové nápady a nové možnosti nám dodajú pocit šťastia. Nechajme svoju kreativitu pracovať na plné obrátky, v budúcnosti nám to prinesie prospech v podobe vydarených projektov, pracovných úloh či trvalého vzťahu.

November 2020
11 + 4 = 15 = 6
Aj keď sa nám už 6 objavila vo februári, november je iný mesiac, keďže sa skladá z dvoch jednotiek, dvoch dvojok a dvoch núl. Bude to jeden z najlepších a najúspešnejších mesiacov v roku 2020. Budeme k sebe milí a starostliví. Všade budeme vidieť dobro a nič nás neodradí – ani neúspech či choroba. Budeme sa na veci dívať v inom svetle a inak. Budeme statočne bojovať s nepriazňou, lebo optimistický pohľad na svet robí veci lepšími a krajšími.  A tak sa aj budeme cítiť.

December 2020
12 + 4 = 16 = 7
December bude mesiacom zmien. Niekedy sa nám bude zdať, že na nič nestačíme a máme na všetko málo času. Je to len tým, že sa blíži koniec roka a všetko budeme chcieť stihnúť, ale nie vždy sa nám to bude dariť. Pri prehodnocovaní roka zrazu pochopíme, že aj keď sme sa posunuli ďalej a upevnili si zdravie a vzťahy, vlastne sa nič nezmenilo, len sme inak videli ľudí okolo nás, ktorí sú stále rovnakí. Už nebudeme takí naivní a budeme sa na nich inak dívať. Nedáme sa už tak ľahko zneužiť a možno sa rozhodneme, že už by nemali byť súčasťou nášho života.  Nový rok tak začneme s „čistým“ stolom, čistými myšlienkami a vyčistenými vzťahmi.
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:35