shutterstock.com
StoryEditor

Užitočné tipy, ako tento rok nakúpiť v kľude tie správne darčeky na Vianoce

15.11.2019, 17:00
Životný štýl
Jeseň je pomaly preč a začína zima. Vianoce sú tu čochvíľa. Dajte si ruku na srdce, a priznajte si, že každý rok hovoríte: „Na budúci rok začnem skôr a všetko si porobím v kľude.“ Tento rok to však tak nebude! Máme tu pre vás tipy, ako na tieto Vianoce nakúpite tie správne darčeky. A hlavne v kľude!

Začnite IHNEĎ

Napadol vás pri čítaní tohto článku nejaký nápad na darček? Hneď si ho zapíšte.

Myslite na darčeky

Je ľahké to povedať, ale je ťažšie ich pri každodennom zhone zrealizovať. Takže vždy, keď budete mať voľnú chvíľku, napríklad v práci pri kávičke s kolegyňami. Opýtajte sa ich, čím obdarujú svojich blízkych. Inšpirácia sa hľadá všade.

Zapisujte, zapisujte, zapisujte

Je to jedno, či do poznámok do mobilu, na papier alebo do denníku. Určite si miesto, ktoré máte vždy po ruke a zapisujte si nápady.

Pýtajte sa! Hlavne nenápadne

Tušíte, že by sa vašej svokre páčila podobná šálka ako máte. Opýtajte sa jej napríklad: „ Vybrala by si si aj ty takúto farbu?“ Jednoducho sa pýtajte a získané odpovede si zapíšte.

Zahrajte si hru: „Píšeme Ježiškovi“

Urobte si pekný rodinný večer a napíšte všetci na papierik, po čom vaše srdce túži. Potom ich dajte do krabice a postupne si čítajte jednotlivé priania. Potom môžete spoločne hádať, kto si čo praje. Získané nápady si zapamätajte.

Pridajte k darčeku vždy niečo osobné

Vždy poteší, keď je darček darovaní na mieru. Napíšte niekam jeho obľúbené motto, venovanie alebo vtipnú hlášku.

Objednávajte včas

Všetko s dostatočným predstihom viete kúpiť cez internet. Nebudete sa musieť báť, že vám to nepríde do Štedrého dňa.

Hlavne sa z toho nezbláznite

Všetky darčeky nemusia byť za každú cenu kreatívne. Niekedy aj obyčajná vec poteší viac než niečo luxusné. Najdôležitejšie je dobre poznať človeka, ktorému darček vyberáme. Potom už budete vedieť, čím človeka potešíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:16