shutterstock.com
StoryEditor

Veľký novembrový horoskop. Prečítajte si, na čo sa môžete tešiť a na čo si máte dať pozor

13.11.2019, 14:00
Životný štýl
Pozrite sa, ktoré znamenia by si podľa hviezd mali dať pozor v tomto mesiaci a naopak, ktorým sa pošťastí.

Baran 21. 3. – 20. 4.
V zamestnaní budete mať viac práce a črtajú sa aj nejaké nedorozumenia, ktoré budete musieť riešiť. Trvajte však na svojom názore a pribudnutých činností sa nebojte, všetko zvládnete výborne. Vo finančnej oblasti sa črtá lepšie obdobie, najmä koncom mesiaca. Je to vhodný čas aj na investície. V láske nenastanú žiadne zmeny, ale v partnerskom vzťahu vás čaká milé prekvapenie alebo príjemne strávený čas s partnerom. V oblasti zdravia môžu byť trocha oslabené dutiny a kĺby. Pri cvičení nezabúdajte na kvalitnú rozcvičku.
Je váš partner Baran? Má bohatú fantáziu, v ktorej ako neohrozený bojovník zachraňuje slabých a bezbranných.

Býk 21. 4. – 20. 5.
Ak premýšľate nad novými úlohami, prípadne novou prácou, nechajte si poradiť od ľudí, ktorým dôverujete. Všetko si poriadne premyslite a preverte, mohli by sa totiž vyskytnúť zbytočné komplikácie. S financiami sa vám bude dariť menej, preto buďte v tomto smere dostatočne opatrná. Nezadané sa môžu tešiť na nové známosti. Užite si príjemnú spoločnosť, ktorá sa vám oplatí najmä koncom mesiaca. V zdravotnej oblasti bude trochu oslabená chrbtica, obličky či močový mechúr. Tento mesiac je vhodný na rekonvalescenciu či kúpeľnú liečbu.
Je váš partner Býk? Jeho fantázia sa točí najmä okolo bohatstva, majetku a krásnych žien.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
V práci sa na vás budú hrnúť úlohy, ktorým najskôr nemusíte rozumieť, ale ak zachováte trpezlivosť, dopracujete sa k novým métam. Môžu vás dokonca povýšiť alebo vám pridajú na plate. Vo vzťahoch s kolegami môžu nastať problémy, ale ak im nebudete venovať príliš veľkú pozornosť, výrazne sa vás nedotknú. V partnerskom vzťahu na vás čakajú príjemné dni. Nezadané by sa však mali mať na pozore, nové stretnutia sa neodporúčajú. V oblasti zdravia vás môže zasiahnuť oslabené trávenie alebo obehový systém. Sústreďte sa viac na športovanie.
Je váš partner Blíženec? Jeho fantázia je výnimočná. Možno ste dokonca zistili, že máte doma nového Teslu, lebo ho výrazne baví technika.

Rak 22. 6. – 22. 7.
Tento mesiac by ste sa mali v práci trochu viac snažiť, aby ste ukázali svoju šikovnosť. Vyskytne sa na to dostatok príležitostí. Ak budete niečo organizovať, plánovať, podarí sa vám všetko, čo vymyslíte. V oblasti financií to však môže byť ťažšie obdobie, určite v tomto smere neriskujte. Vo vzťahu sa budete zrejme rozhodovať, akou cestou sa vydať, ale zásadné zmeny tento mesiac nerobte. V zdravotnej oblasti môže byť oslabená chrbtica a obehový systém. Doprajte si viac vitamínov a nepreháňajte to s alkoholom.
Je váš partner Rak? Rád sa vracia do minulosti, v ktorej zažil niečo pekné a romantické, čo by si rád zopakoval.

Lev 23. 7. – 22. 8.
Snažte sa v práci trochu zvoľniť, nemusíte urobiť všetko naraz. Obdobie je priaznivé na nové pracovné stretnutia, nové zmluvy, cestovanie a rôzny pobyty. Koncom mesiaca si doprajte oddych, najlepšie na horách. Vo vzťahu vás čaká dobré obdobie, ale pozor na vašu zbytočnú podráždenosť. Budete mať dostatok energie, ktorú sa snažte správne využiť. Menšie zdravotné problémy môžu nastať v oblasti kĺbov, chrbtice a členkov. Tento mesiac nie je vhodný na prípadné operácie či kozmetické zákroky.
Je váš partner Lev? Jeho predstavivosť sa točí okolo krásnych žien. Tiež neustále premýšľa, ako by mohol niečo výnimočné dosiahnuť.

Panna 23. 8. – 22. 9.
V rámci práce môžete plánovať nové veci, ale nezabúdajte aj na dokončenie činností, ktoré ste chceli ešte v minulosti spraviť. Netlačte sa do ničoho nasilu a ani sa nepúšťajte do prípadných konfliktov, nepomohli by ste si. Vo vzťahu to bude trocha komplikované, možno budete pociťovať určitú samotu. Koniec mesiaca praje nezadaným. Doma môžete niečo tvoriť alebo sa pustiť do prestavby kúpeľne. Nezabúdajte na pitný režim. Menšie zdravotné ťažkosti sa môžu vyskytnúť v oblasti úst, jazyka alebo trávenia.
Je váš partner Panna? Väčšinou sa vo svojej fantázii zameriava na prácu. Keď aj myslí na ženy, baví ho skôr romantická predstava lásky s vášnivým milovaním.

Váhy 23. 9. – 22. 10.
Ak sa v práci tento mesiac naozaj posnažíte, výrazne vás odmenia. Budete môcť uplatniť svoj organizačný talent a dokonca i svoje novátorské predstavy. Toto obdobie je vhodné na štúdium a cestovanie, ale len na kratšie vzdialenosti. V oblasti financií by sa to malo o niečo zlepšiť, ale do riskantných obchodov sa nepúšťajte. Vo vzťahu sa môžu objaviť rušné chvíle, ale ak si aj vy pripustíte určité chyby, všetko by ste mali zvládnuť. Neprepínajte svoje sily, lepšie urobíte ak sa športu povenujete len mierne, prípadne choďte častejšie na prechádzky. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti trávenia, chrbtice, kĺbov alebo obličiek.
Je váš partner Váha? Je to veľký romantik, sníva o krásnych veciach a veľkej láske.

Škorpión 23. 10. – 22. 11.
Tento mesiac vás v práci čaká celkom príjemné obdobie, všetko by malo ísť podľa plánu. Ak vás zaujme niečo nové, neváhajte a pustite sa do toho. Doma sa však nepúšťajte do žiadnych náročných opráv. S financiami opatrne, nie je vhodný čas na špekulatívne investovanie. V láske vás takisto čaká dobré obdobie, nezadané si môžu užiť aj zaujímavé dobrodružstvo. Ak sa v rodine vyskytne oslava, vezmite veci do svojich rúk. Nezabúdajte na vitamíny, dávajte si pozor na dýchacie cesty a dutiny. Menšie zdravotné problémy sa môžu objaviť v oblasti kĺbov, najmä kolien. Trénujte a cvičte však s rozvahou.
Je váš partner Škorpión? Často fantazíruje o tom, aký je neodolateľný a prefíkaný.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Je možné, že v práci nepôjdu všetky veci presne tak, ako ste očakávali. Napriek tomu sa vám podarí niečo, čo vás milo prekvapí. S nadriadenými hovorte opatrne, mohli by byť zbytočne podráždení. Nič neunáhlite a radšej si všetky dôležité veci preverte aj dvakrát. Vyhnúť by ste sa mali alkoholu a ďalekým cestám. Vo vzťahu sa môže objaviť sokyňa, nakoniec to však nebude znamenať nič vážne a prípadné nedorozumenia zvládnete s prehľadom. Menšie zdravotné ťažkosti sa môžu objaviť v oblasti dýchacích ciest, dutín a žalúdka. Dávajte si pozor na stravovacie návyky.
Je váš partner Strelec? Vo fantáziách často blúdi neznámymi krajinami alebo sníva o žene, ktorá je pre neho absolútnou istotou.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
V práci sa môžete tešiť na nové možnosti, ktoré vás nadchnú. Je to vhodné obdobie aj na prípadnú zmenu práce. Na obzore je tiež pracovné stretnutie, ktoré bude pre vás v budúcnosti dôležité. Môžete plánovať oslavy a mali by ste navštíviť priateľov či spoločenské podujatia. Váš partnerský vzťah by potreboval trocha oživiť, aby neupadol do stereotypu. Nezadané môžu stretnúť zaujímavého človeka. V oblasti zdravia sa môžu prejaviť mierne problémy s obličkami, kĺbmi či močovými cestami. Nájdite si chvíľu na relaxáciu alebo nenáročné cvičenie.
Je váš partner Kozorožec? Jeho fantázia sa venuje najmä práci, postavení a predstave, ako niekomu šéfuje.

Vodnár 21. 1. – 20. 2.
Tento mesiac budete mať dosť práce a môžete mať pocit, že sa vám niektoré úlohy už nechce vykonávať. Vhodná príležitosť na zmenu sa síce neukáže, ale koniec mesiaca bude pre vás úspešný. Pracovné cesty sa však neodporúčajú. Ak budete cestovať, najlepšie s rodinou alebo priateľmi. Ak by ste niečo dôležité riešili v partnerskom vzťahu, dávajte pozor, aby ste držali svoje emócie na uzde a zbytočne nepovedali alebo neurobili niečo, čo by ste mohli ľutovať. Menšie zdravotné problémy môžu nastať v oblasti kĺbov, hrubého čreva a chrbtice.
Je váš partner Vodnár? Rád sníva o veciach, ktoré by mohol objaviť, preskúmať.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
V zamestnaní vás čaká pokojné obdobie, ale mali by ste si stanoviť priority. Ak ste plánovali nejakú cestu, tento mesiac je veľmi vhodný na jej uskutočnenie. Aj vo finančnej oblasti by sa vám malo dariť. Navštívte priateľov alebo si spoločne s nimi naplánujte nejaký program. V láske sa črtá dobré obdobie. Ak sa o niečom rozhodujete, počkajte s tým na koniec mesiaca. Vyhýbajte sa potravinám, ktoré by mohli spôsobovať zažívacie problémy. Menšie zdravotné ťažkosti by sa tiež mohli objaviť v oblasti krku, žlčníka a hrubého čreva.
Je váš partner Ryba? Jeho predstavivosť má široký záber, veľakrát si dokonca vysníva svoj vlastný svet, ktorý mu slúži ako určitý únik z reality.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 00:20