shutterstock.com
StoryEditor

Nedarí sa vám schudnúť? Skúste diétu podľa horoskopu, ktorá vám zaručene pomôže

10.11.2019, 17:00
Životný štýl
Veľa z nás sa obracia ku hviezdam, keď máme problémy v láske. Ale podľa jednotlivých znamení zverokruhu sa dá určiť oveľa viac, napríklad to, aká je pre nás najvhodnejšia diéta.

Svoje poznatky zverejnila astrologička Gillian Knowles na serveri Healthista.com. Takže, čo je pre vás najlepšie a vďaka čomu sa vám podarí zhodiť kilá navyše?

BARAN

Barani sú veľmi impulzívni, radi štartujú nové projekty a dávajú si veľké ciele. To znamená, že ste schopná zmeniť denný režim bez dlhých príprav. Očakávate však výsledok veľmi skoro, a ak sa nedostaví, stratíte motiváciu. Pokúste sa chudnúť s parťáčkou, vzájomne sa hecujte a súťažte.

Tip: Namiesto sacharidov, vsaďte na bielkoviny.

BÝK

Máte radi dobré jedlo, takže hladovka by vás dohnala k hlbokej depresii. Ste kreatívna, takže určite dokážete naservírovať veľa zdravého jedla v pestrých pokrmoch. Ak raz začnete, vyša vytrvalosť a húževnatosť vám nedovolí vzdať sa.

Tip: Dajte stopku cukru.

BLÍŽENCI

Radi robíte niekoľko vecí naraz, takže skĺbiť režim diéty a cvičebný režim vám robí problémy. Ste dosť aktívna, takže kalórie spaľujete ľahko. Je pre vás výzvou zostať pri jednej diéte a tiež aby ste si sadla a v kľude sa najedla.

Tip: Vyhnite sa fastfoodom.

RAK

Veľakrát problémy zajedáte. Naplánujte si svoj denný režim, ktorý budete dodržiavať. Vďaka nemu by ste sa mali cítiť lepšie. Jedlom depresiu nevyriešite.

Tip: Vyhnite sa nezdravým jedlám z vášho detstva.

LEV

Pre leva je dôležité, aby sa cítil dobre. Diéta k tomu môže len pomôcť. Ste sebavedomá a spontánna, to vám umožňuje začať. Rovnako ste aj silná osobnosť, takže ste schopná vytrvať. Je len nutné, aby ste ignorovali každého, kto si z vášho jedálničku robí srandu.

Tip: Ťažké omáčky nahraďte ľahkými marinádami.

PANNA

Rada si robíte zoznamy. Ste v tom fakt dobrá, pretože ste praktická a systematická. Starostlivo si pripravujete režim a počítate kalórie. Tzv. rýchlovka nie je nič pre vás. Neuspokoja vás príliš jednoduché riešenia. Problémom je pre vás perfekcionizmus. Nebuďte k sebe tak prísna.

Tip: Vsaďte na organické jedlá, aby ste sa vyhli alergiám.

VÁHY

Je toľko diét, a tak Váhy váhajú, ku ktorej sa prikloniť.  Keď sa pre jednu rozhodnete, ľahko prejdete k ďalšej a ďalšej. Pre vás je motivácia vyzerá po diéte lepšie. Dodržiavajte diétu so svojou priateľkou a pôjde to jednoduchšie.

Tip: Vyberajte si pokrmy bohaté na draslík.

ŠKORPIÓN

Máte najväčšiu vôľu zo všetkých znamení, takže keď sa rozhodnete pre diétu, určite ju dodržíte. Ste vytrvalá, cieľavedomá a dokážete sa skvelo ovládať. Preto ste schopná vydať sa aj na ťažšiu cestu. Ostatným o tom nehovorte, len sa budete usmievať, keď budú hovoriť, ako dobre vyzeráte.

Tip: Nezabúdajte na vlákninu.

STRELEC

Máte rada výzvy a rada si dávate ciele. Avšak, ak cieľ neprichádza, poľavujete. Problém môžete mať s abstinenciou. Dávajte si reálne ciele.

Tip: Smotana, cukor a soľ sa dajú nahradiť.

KOZOROŽEC

Vy nemáte rada žiadne jednoduché riešenia. Čím je vaša diéta náročnejšia, tým lepšie. Ak vidíte svetlo na konci tunela, prekonáte všetky prekážky. Nebuďte k sebe tvrdá, stravovanie je radosť a nie súťaž vo vytrvalosti. Skúste aerobic.

Tip: Pre vás je dôležitý vápnik.

VODNÁR

Priťahujú vás nezvyčajné riešenia, avšak robí vám problém dodržiavať pravidlá. Ak vás diéta omrzí, rýchlo ju prestanete dodržiavať. Naopak, ak sa stane súčasťou vášho životného štýlu, môžete to prehnať.

Tip: Namiesto alkoholu si dajte zázvorovú limonádu.

RYBY

Nájsť vhodnú diétu pre vás nie je vôbec jednoduché. Tak ako je pre vás problémom prejedanie, môže to byť aj podvýživenie. Zaraďte do svojho týždňa jogu, ktorá vám pomôže odblokovať emócie.

Tip: Dodržiavajte pitný režim. Máte tendenciu jesť, aj keď v skutočnosti máte smäd.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:45