shutterstock.com
StoryEditor

Vedeli ste, že? Toto je sedem zaujímavosti zo seriálu Teória veľkého tresku

06.09.2019, 17:00
Životný štýl
Autor:
TV MAX
Milovníci seriálov, obzvlášť tohto, zbystrite pozornosť! Vedeli ste tieto zaujímave informácie zo zákulisia tohto celosvetovo obľúbeného seriálu?
  1. Mayim Bialik (Amy) je jedinou členkou štábu, ktorá má vedecký titul PhDr. V roku 2008 úspešne ukončila odbor neuroveda.
  2. Počas nakrúcania tretej série tvorcovia náhodou zistili, že v Bielorusku beží na obrazovkách seriál Teoristi, ktorý sa nápadne podobal na ich dielo. S bieloruskou vládou, ktorá vlastnila produkčnú spoločnosť, sa im súdiť nechcelo, no keď herci z Teoristov zisitili, že sú len nepodarenou kópiou amerického hitu, z projektu cúvli.
  3. V roku 2010 Kaley Cuoco (Penny) v jednej tolkšou prezradila, že dva roky tajne randila s predstaviteľom Leonarda, Johnnym Galeckim.
  4. Podľa čaospisu Forbes sú Jim Parsons (Sheldon) a Kaley Cuoco (Penny) najlepšie zarábajúcimi hercami planéty. Za rok 2015 si každý z nich polepšil o 29 miliónov dolárov!
  5. Seriál bol zakázaný v Číne pre „úražlivý obsah“.
  6. Pôvodný pracovný názov šou bol Lenny, Penny a Kenny.
  7. Jim Parsons, ktorý hrá Sheldona, prezradil, že náročné dialógy alebo monológy s množstvom odborných výrazov, zvláda len vďaka svojej mimoriadnej fotografickej pamäti. Texty si vie na krátky čas zapamätať od slova do slova a po skončení záberu ich opäť z hlavy vypustiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:10