shutterstock.com
StoryEditor

Ženský sexturizmus prekvitá: Ako najčastejšie takéto romániky končia?

29.07.2019, 14:00
Životný štýl
Myslíte si, že sexturisti sú len starí oplzlí chlapi so 40 kilovou Thajkou na kolene? Omyl, výlety do zahraničia za účelom sexu vo veľkom praktizujú aj ženy. Ak chcete vedieť, o aké ženy sa jedná a kam sa za svojou „dovolenkovou láskou“ vybrať, čítajte ďalej.

Kam sa chodí "na chlapov"?

Aj keď je cestovanie žien za sexom stále považované za nový boom v turizme a isté tabu, o ktorom sa príliš často nehovorí, už pekných pár rokov existuje. To, že muži cestujú predovšetkým do Ázie (Thajsko, Filipíny) za mladučkými dievčatami všetci vieme. Kto v týchto exotických destináciách bol, iste má pred očami klasický obraz starého pripitého nie veľmi sexi chlapíka, ktorý má po svojom boku minimálne jednu oveľa mladšiu dievčinu so šikmými očami. Podaktorí hľadajú len únik z reality a nejde im o nič iné, len o sex, iný si svoju novú lásku privezú do Európy a vezmú si ju za ženu. Väčšinou ide o rozvedených nespokojných chlapov, alebo mužov, ktorí si skrátka majú problém nájsť pohľadnú priateľku. A toto isté sa deje aj v opačnom garde. Staršie ženy nad 45 rokov, osamelé, rozvedené či vdovy sa vyberú s priateľkami do vzdialených destinácií (Egypt, Tunisko, Keňa, Ghana, Maroko ale aj Karibik či Bali) a užívajú si náruče exotických mladíkov, vďaka ktorým aspoň na chvíľu zabudnú na smutnú realitu svojho života. Aj keď sa jedná väčšinou o chudobných černochov alebo Arabov, sú mladí a svojim spôsobom aj krásni. Štíhli, usmiati a bezstarostní... svojim starším priateľkám dajú pocítiť, že sú pekné a príťažlivé a sexujú s nimi bez problémov celú noc. V krajine, odkiaľ sexturistky prišli, by si rovnako aktívneho fešného mladíka našli asi len ťažko, v Tunisku ich bez problémov zbalia za jeden večer aj troch. Každý im do uška bude šepkať tie najsladšie slová, prípadne žiadať o ruku po týždňovej známosti. Potiaľto by to bolo ešte fajn...

Finálna destinácia

Ale! Neraz sa stane, že žena ich exotickému čaru podľahne natoľko, že si takéhoto Mohamedda privezie domov, predstaví ho deťom a rodine a vezme si ho za muža. A fešákovi pri tom väčšinou (česť výnimkám) nešlo o nič iné, iba sa dostať do Európy. Krajiny, odkiaľ títo muži pochádzajú totiž sužuje obrovská chudoba a začať život niekde inde je ich životným cieľom. A so ženou, ktorá je tam doma, poskytne im bývanie, auto  a nájde prácu to ide oveľa jednoduchšie. Väčšinou si to však dámy neuvedomujú, alebo to nechcú vidieť a naozaj máloktorý takýto vzťah je založený naozaj na úprimnej láske a pretrvá. Akonáhle sa chlapec udomácni a nájde si prácu, väčšinou je po láske a pri rozvode sa mu podarí aspoň čo to zo svojej obete vytrieskať. Samozrejme, česť výnimkám – môže sa stať, že práve vy v takejto destinácii natrafíte na toho pravého, ale povedzme si otvorene – pravdepodobnosť je mizivá. Dokonca v súvislosti s naivitou niektorých turistiek vznikol vtipný slogan „MY MOHAMMED IS DIFFERENT!“ (Môj Mohammed je iný!), pretože veľa žien si naozaj myslí, že herecké výkony ich vyvoleného sú založené na pravde a práve ten ich nie je ako ostatní.

Kto je vlastne obeť?

Ako sme už písali, cieľom väčšiny týchto mužov je dostať sa do nejakej ekonomicky zdatnejšej krajiny, a ak nie to, tak aspoň zo ženy vytĺcť nejaký ten dolár či euro. Nechajú si platiť drinky a večere a popritom šepkajú do uší tie najsladšie slová... vedia naozaj dobre  masírovať – chrbát aj ego. No a potom po pár horúcich nociach (v jej hotelovej izbe alebo niekde na piesku pod palmou) prechádzajú plynule do druhej fázy a začnú pýtať peniaze. Väčšinou pre chorú umierajúcu mamu alebo niečo obdobne nechutné. Vravíte si, keď môžu chodiť na dovolenky za sexom muži, môžu aj ženy?! Môcť môžu, len ten podstatný rozdiel je v tom, že muži cestujú do krajín, kde sú ženy vedené k tomu, aby svojmu manželovi oddane slúžili. Sú dobré gazdiné, ochotné milenky, neodvrávajúce partnerky. Ženy však „na chlapov“ chodia väčšinou do krajín, kde žijú prevažne moslimovia, a tí sú od narodenia vedení k tomu, že žena je čosi podradné. Obete sexturizmu sú v tomto prípade väčšinou sexturistky, a nie tí, čo im radovánky poskytujú. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:36