MAFRA
StoryEditor

Nová augustová Evita na titulke s Kvetou Horváthovou je dokonalé letné čítanie!

18.07.2019, 16:00
Životný štýl
Augustové číslo je ľahké, svieže, ale stále plné fakt dobrého čítania. Tak akurát na dovolenku, takže si ju nezabudnite pribaliť do kufra. S nami sa na nej rozhodne nudiť nebudete!

Top leto podľa Kvety Horváthovej

Exkluzívny rozhovor Evity so známou moderátorkou o tom, prečo miluje leto. O Kvetkiných prvých spomienkach, cestovaní, jedle, starostlivosti o seba ale aj o komároch či letných láskach.

Naozaj potrebujeme byť tak  veľmi emancipované?

Super úvaha o tom, že je niekedy fajn nechať mužov byť mužmi. Pretože Robert De Niro raz povedal, že ženy sú hlúpe, keď sa chcú rovnať mužom. Pretože v skutočnosti sú oveľa lepšie než oni  :o). 

Žena so siedmimi životmi

Príbeh o 37 ročnej Zuzane, ktorá prežila dve zrážky s kamiónom. Je na vozíku, no napriek tomu je pozitívna, energická a mohla by byť príkladom pre nás všetky, ktoré lamentujeme, aj keď vlastne nemáme nad čím.

To je ona, neprehliadnuteľná Oprah Winfrey

Poznáme ju všetci, no čo o nej naozaj vieme? V tomto článku sa dozviete o všetkých zlomových situáciách v živote tejto jedinečnej osobnosti, z jej súkromia, detstva ale aj pracovného života. Napísané Evitou tak, že nebudete chcieť prestať čítať.

Dievčenský look

Svieža fotostory poskladaná z dostupných kúskov z predajní, do ktorých si môže dovoliť chodiť každá žena. Pretože aj staršie chcú občas vyzerať ako dievčatá...

3x9 vecí do vášho kufra

Oslovili sme ženy, ktoré pracujú s módou a opýtali sme sa ich, čo v ich dovolenkovom kufri nesmie chýbať. Nechajte sa inšpirovať!

Zabudnite na celulitídu!

Rozhovor s poprednou dermatologičkou o tom, ako s pomarančovou kožou zatočiť a aj o tom, že to vôbec nie je také ľahké. Pár reálnych tipov, čo funguje a čo vôbec.

Festivalový look

Posledné roky sa snažíme práve na nejakom letnom festivale odviazať a obliecť sa úplne ináč, ako po zbytok roka. Ak stále neviete ako na to, my vás to naučíme!

Už konečne neverte diétam!

„Chudnutie nie je lineárny proces. V určitej fáze chudneme rýchlejšie, inokedy zas pomalšie a mierne priberieme. A práve tu ľudia zlyhávajú,“ hovorí výživový poradca Juraj Laco v zaujímavom rozhovore o tom, že striktné diéty sú hlúposť.

Boli modelkami – dnes tvoria

Štyri krásavice, ktoré pózovanie pred fotoaparátmi vymenili za tvorivú prácu, ktorá ich baví, ale aj živí. Z niektorých známych tvárí budete fakt prekvapené!

Veľký cestovný bedeker Evity!

Či s deťmi, či sami, či ďaleko alebo len tu niekam do okolia – v lete skrátka cestujeme. Evita pre vás pozbierala 30 originálnych tipov, ktoré vám fakt pomôžu vyriešiť rôzne situácie. 

Netradičné prílohy na váš letný tanier

Pretože klasika - zemiaky a ryža - sú už trochu nuda. Vyskúšajte našich 6 nápadov, ktoré perfektne doplnia každú garden party.

...a ešte k tomu veľká nádielka darčekov k predplatnému Evity od značky Nivea!

Evita – taká ako vy!

titulka evita august MAFRA

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:40