instagram.com
StoryEditor

Neviete čo s upršaným víkendom? Pozrite si najlepšie romantické filmy, ktoré musí vidieť každá žena

13.07.2019, 14:30
Životný štýl
Aj keď čas strávený pred televízorom neznie tak dobre ako čas pri vode či grilovačke, nemusíte vešať hlavu. Naša redakcia si pre vás pripravila tipy na romantické filmy, ktoré vám upršané počasie o čosi spríjemnia.

Druhá alebo prvá (1998)

Dojemný film, v ktorom účinkujú ikonické herečky Susan Sarandon a Julia Roberts, rozpráva príbeh o manželskej dvojici, ktorá si prešla rozvodom. Do života otca dvoch detí sa priplietla mladá fotografka, ktorá má za úlohu získať srdce nielen detí, ale aj samotnej exmanželky. Tej však diagnostikovali rakovinu v poslednom štádiu, a tak sa musia všetci popasovať s obrovskou bolesťou. Snímok však prináša hneď niekoľko typov lásky - od mileneckej, priateľskej až po tú rodičovskú. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

At number 6 on My Favorite Movies to Watch During the Autumn Season is “Stepmom.” I don’t have much to say about this movie other than I just love to watch it... every fall. It is a nice story set in New York at autumn. This film is beautifully shot, with great homes, good music and a story that aims to hit you in the heart and does so successfully. Fall is a comfort season and this is a comfort film. This film is directed by Chris Columbus who brought us the first two “Home Alone” films and after directing “Stepmom” brought us the first two “Harry Potter” films. His directing style just has a lightness of touch that makes his films enjoyable. If you haven’t seen this film I recommend you check it out. You might get exactly what you are expecting but I am sure it will be in the best possible way. There really is nothing to not enjoy about this film... especially during the fall. . . . . #stepmom #stepmommovie #juliaroberts #susansurandon #chriscolumbus #edharris #jenamalone #liamaiken #luckyboyreviews #thereisstillmagicinthemovies #moviemagic #autumnmovies #fallmovies #autumninnewyork #newyork #movielist #moviereview #movienerd #moviebuff #allthegoodmovies #movieposter #posterart #movies #familydrama #familymovie #autumn #fallseaon #mustwatchmovie

Príspevok, ktorý zdieľa Lucky Boy Reviews (@luckyboyreviews),

Zápisník jednej lásky (2004)

Príbeh sa odohráva v sanatóriu, v ktorom starý muž predčíta pacientke s Alzhaimerom príbeh o mladej láske, ktorá sa v živote stretla s prekážkami. Prenášame sa do minulosti a sledujeme život dvojice, ktorú stvárnili Ryan Gosling a Rachel McAdamsová. Dvaja mladí ľudia, ktorí pochádzajú z rozdielnych pomerov, opisujú najkrajšie, ale aj najťažšie momenty ich životov. Pokiaľ ste tento film ešte nevideli, záver vás nepochybne dojme k slzám.

Predtým, ako som ťa spoznala (2016)

Mladá Lou Clarková žije život obyčajnej tínedžerky, ktorá si nie je istá svojím vzťahom. Všetko sa však zmení, keď sa stane opatrovateľkou Willa Turnera, dobre vyzerajúceho chlapca z bohatej rodiny. Ten po dopravnej nehode, ktorá ho paralyzovala od krku dole, stratil chuť do života. Keď sa Lou dozvie o jeho úmysle podstúpiť eutanáziu, snaží sa zmeniť jeho pohľad na život. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fall in love with ‪#‎MeBeforeYou on Digital HD 8/16 & Blu-ray™ 8/30.

Príspevok, ktorý zdieľa Me Before You Movie ? (@mebeforeyouofficial),

Zrodila sa hviezda (2018)

V romantickej dráme stvárňuje Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý sa zamiluje do začínajúcej speváčky Ally. Jack nadanú hviezdu prinúti výjsť na pódia a pomáha jej splniť si tajný sen o speváckej kariére. Keď však jej raketový štart zatieňuje aj jeho, situáciu nesie čoraz obťažnejšie a bojuje so svojimi vnútornými démonmi. 

Pretty Woman (1990)

Film, ktorý sa nepochybne radí medzi svetové klasiky, je aj po dlhých rokoch uznávaný všetkými generáciami. Vivian sa živí ako prostitútka, no napriek tomu má aj ona svoje sny o mužovi na bielom koni. Tie sa zdajú reálne po tom, čo dostane nečakanú ponuku od tajomného milionára Edwarda Lewisa - a to robiť mu týždňový doprovod. Mladá žena, ktorú hrá krásna Julia Roberts, sa však pomaly zamiluje. Zabúda však, že je braná len ako milenka. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:08