StoryEditor

S Motorolou one Vision si užijete leto naplno!

27.06.2019, 10:57
Životný štýl
Leto, čas dovoleniek, zážitkov, neopakovateľných okamihov a oddychu... Predstavili ste si práve teraz samu seba, ako ležíte na lehátku pri mori a nemusíte robiť nič, iba relaxovať? To všetko môžete!

Aj cez kvalitné a ostré fotky môžete pripomínať sledovateľom na Instagrame, že si užívate teplé slnečné lúče naplno! A pokojne sa pochváľte aj tým, ako ste krásne opálená –kedykoľvek vám to napadne. Na to, aby ste si zážitky z dovolenky zvečnili, už nepotrebujete klasický fotoaparát, ktorý je zbytočne ťažký a zaberá veľa miesta... Stačiť vám bude nový Motorola one Vision, ktorý sa aj napriek ultraširokému displeju Cinema Vision s pomerom strán 21:9, zmestí aj do vašej kozmetickej tašky. Nenechajte si ujsť žiadny záber a pripomeňte si svoju dovolenku vždy, keď dostanete chuť.

Nový módny doplnok na dovolenku

Okrem plaviek, topánok a šiat, sa teraz o váš svieži letný outfit postará aj elegantný dizajn Motoroly a nové farebné kombinácie, ktoré ponúka. Vybrať si môžete z dvoch odtieňov - bronzovú alebo zafírovú farbu, ktoré perfektne doladia vaše oblečenie i opálenú pokožku. To už je „iný“ štýl, kombinovať outfit s mobilom, však?

Fotograf: Zarina Šimkovič
Šaty: Zarina Šimkovič
Modelky: Vanessa Bottánová

Bezpečné aktualizácie obľúbených aplikácií

Mali ste čo robiť, aby ste sa vôbec dokázali zbaliť na dovolenku tak, aby ste sa zmestili do jedného kufra? Väčšina z vás teraz určite prikyvuje... Bolo by skvelé mať osobného asistenta, ktorý by vám pomohol s efektívnym balením... Ak ste sa pri tejto vete pousmiali a predstava sa vám páči, tak máte vyhraté! Vášho osobného pomocníka vám zastúpi asistent od Google, vďaka ktorému si na svojom smartfóne Motorola pozriete čokoľvek vás napadne. Navyše vďaka programu Android One bude postarané aj o to, aby boli vaše obľúbené aplikácie ako Instagram, Pinterest a Youtube pravidelne aktualizované. Nemusíte sa tak obávať toho, že by vám práve na dovolenke nefungovali obľúbené appky. K dispozícii budete mať všetky novinky a vaše instagramové stories z pláže budú dopĺňať iba tie najnovšie filtre a gifká. A váš úsmev, samozrejme.

Kvalita vás nemusí stáť veľa

Okrem ultraširokého displeja, elegantného vzhľadu, krásnych farebných kombinácií a bezpečnostných aktualizácií je čerešničkou na torte to, že vás takýto smartfón nebude stáť jednu, či dve výplaty. U autorizovaných predajcov ho nájdete za propagačnú štartovaciu cenu 299 eur s DPH. Stačí sa už iba rozhodnúť pre svoju farbu a vydať sa s týmto štýlovým kúskom a pomocníkom zároveň, na vaše letné dobrodružstvo.

(natívna informácia)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:49