StoryEditor

Nestíhate kino? Vďaka tomuto zázraku si ho užijete kdekoľvek!

17.06.2019, 00:00
Životný štýl
Točíte sa stále v jednom kole a chceli by ste si KONEČNE oddýchnuť? Spôsobov, ako to urobiť je nekonečno, ale čo tak si pustiť film alebo obľúbený seriál pri vínku na terase? Že nemožné? Teraz už áno!

Stačí na to dobrý telefón. Taký, ktorý má ultraširoký displej CinemaVision s pomerom strán 21:9, ktorý je vhodný na sledovanie filmov a seriálov, či zábavných videí a nádherných fotiek. Aj tých vašich, a dokonca nočných, ktoré budú vyzerať rovnako skvelo ako tie, ktoré ste odfotili cez deň. Keď sa zotmie, zábava predsa býva vždy najväčšia, tak prečo to nevyužiť. Okrem super fotoaparátu s 48 MP kamerou a technológiou Quad Pixel k tomu potrebujete už len režim Night Vision alebo Nočné Snímanie pre fotenie v noci. Vďaka nemu vám totiž neunikne žiadny skvelý záber z letnej párty, západu slnka alebo jasnej nočnej oblohy odfotenej počas romantickej prechádzky... Kamkoľvek.

Toto všetko má nový Motorola one Vision, ktorý vám so všetkými týmito vychytávkami zaručí kvalitu fotiek v akýchkoľvek podmienkach. Jednoducho domáce kino a kvalitný foťák, ktorý sa vám zmestí do kabelky – aj do tej malej, ktorá vám na leto stačí. Všetko „nasnímané“ a nahraté sa dá totiž parádne maximalizovať, tak na čo vláčiť celý arzenál, keď k tomu stačí tento malý zázrak?

​ Vďaka programu Android One bude váš Motorola one Vision vždy bezpečný a aktualizovaný až po dobu troch rokov! Otvárajú sa vám tak dvere k miliónu možnostiam ako tráviť voľný čas, relaxovať, cestovať, objavovať... žiť naplno a bez obmedzení!

Stvorený pre ženy

Každá sme praktická, vynaliezavá, tvorivá... a potrpíme si na kvalitu. To ale neznamená, že sa nám veci, ktoré nosíme a máme dennodenne pri sebe, nemusia aj páčiť. Telefón nie je výnimkou, takže našťastie, výrobcovia mobilu Motorola one Vision mysleli aj na to. Okrem všetkých spomenutých vymožeností a inovácií, prichádza tento smartfón v štýlovom prevedení, ktoré vás ešte viac presvedčí, že tento kúsok je pre vás ten pravý. Elegantný, štíhly dizajn je veľmi komfortný na držanie a používanie v jednej ruke. Vybrať si môžete z nádherných farebných gradientov, ako je zafírový a bronzový, ktoré sa budú veľmi dobre ladiť k vášmu šatníku. Alebo ešte lepšie – stane sa štýlovým doplnkom ku každému vášmu outfitu a krásne ho oživí. Ó, a nezabudnite, že si každý môžete aj zvečniť a urobiť si krásnu sériu ostrých štýlových fotiek. Taký malý vlastný fashion book. Tak čo, pre ktorú farbu sa rozhodnete?

(natívna informácia)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:32