Katka Kincelová
StoryEditor

Ďalší z babských víkendov, na ktorý sa nezabúda, je opäť za nami. Bolo nám perfektne!

11.06.2019, 13:15
Životný štýl
Tradičná babská jazda s partiou super žien, plná zábavy a smiechu. To je ďalší Evita ladies weekend, ktorý máme úspešne za sebou. Pozrite sa, ako nám bolo.

V krásnom prostredí Oščadnice, v hoteli Marlene, sa opäť stretli skvelé ženy z celého Slovenska a užili si nezabudnuteľný víkend s Evitou. Program v piatok odštartovala sama Evita, ktorú vyspovedal aj tento rok moderátor Vlado Varecha. Nasledovala ochutnávka vín Miluron a delikátna večera. Večer pokračoval príjemnou debatou medzi Zuzkou Vačkovou a Vladom, ktorý nás sprevádzal celým víkendom.

​​Druhé ráno sme odštartovali aktívne, s jogínkou Petrou Sirotovou, kde sme si vyskúšali niekoľko jogových pozícii. Po vynikajúcich raňajkách nasledovali zaujímavé prednášky. Najprv sme mali možnosť pozrieť sa na niekoľko produktov kozmetiky značky Facederma, potom sme mali možnosť pozrieť sa, ako sa máme správne líčiť a vizážistka Adela Kubečková nás naučila niekoľko beuaty fintičiek. Naše ženy si tiež užívali testovacie jazdy s Toyotou Lexus, pri ktorých sa mohli utrhnúť z reťazí a na chvíľku sa stali adrenalínovými vodičkami. 

​​Nasledoval voľný program, ktorý si mohli eviťáčky užívať, ako len chceli. Wellness, oddych, krásy okolitej prírody a nádherné slnečné počasie, ktoré nás sprevádzalo celým víkendom. Posledný spoločný večer sme súťažili v tombole, smiali sa, jednoducho zábava v plnom prúde. Dámy odchádzali z víkendu oddýchnuté a vysmiate, s kopou skvelých zážitkov a nových priateľstiev.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 15:06