shutterstock.com
StoryEditor

Jasmina Alagič Vrbovská sa rozhodla pre veľkú zmenu imidžu. Čo poviete?

06.06.2019, 10:25
Životný štýl
Známa slovenská moderátorka, po novom aj manželka Patrika Vrbovského a budúca mamička do poslednej chvíle na svojom instagrame rozmýšľala, čo urobí so svojimi vlasmi.

Jej sledovatelia jej pri rozhodovaní pomohli a tak sa rozhodla pre tento letný, svieži účes, ktorý jej veľmi pristane. Známy slovenský kaderník Ján Molnár sa postaral o to, aby sa Jasmina takto spokojne usmievala do objektívu, samozrejme, s novým účesom. Pod Jasmininu fotku na instagrame pribúdajú väčšinou pozitívne komentáre. 

Pozrite sa, ktoré ďalšie slovenské krásky sa rozhodli pre krátky strih, ktorý je dnes veľmi moderný:

@iversanns 

@natykerny

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fotenie novej kolekcie #hmconsciousexclusive dopadlo na výbornú ? Od začiatku som ale vedela, že sa moja podpora @hm nebude páčiť každému, ale môj svet nie je čierno-biely, skúmam veci do hĺbky a nerobím urýchlené závery . Chodia mi správy, že jediný scénar, kedy by @hm bolo “OK” ,bolo keby zavreli svoje brány. No koľko ľudí by prišlo o prácu ? Miesto nekonečného obvinovania firiem treba pracovať na zmene v nákupnom správaní. Učiť a vzdelávať ľudí ako si vážiť veci a nakupovať zodopovedne a všetko sa zmení. Extrémisti nechcú vidieť pozitívne zmeny či podporné aktivity, ktoré robia vo veľkých rozmeroch. @hmfoundation pomáha ľuďom prostredníctvom svojich iniciatív zameraných na oblasti vzdelávania, vody a rovnosti. Podporujú nápady pre udržateľnejšiu budúcnosť módy či obstarávajú školské pomôcky pre utečenecké deti a mnoho ďalšieho a to nie je málo. ⚫️⚪️? . ? @urban_photographe

Príspevok, ktorý zdieľa @ natykerny,

@basastevulova

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak dlho ma mátala tá ofina, až mi ju dnes bez slova @renatamarova odstrihla. Myslím, že dobre urobila ??

Príspevok, ktorý zdieľa Basa Stevulova (@basastevulova),

@nataliapazicka

@janatini

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:07