stravovanie
Zdroj: www.pexels.com

3 jedlá, ktoré môžete aj obedovať aj raňajkovať

Aj k jedlu mávame isté predsudky, niektoré potraviny sú “odsúdené“ na obedy či večere. V skutočnosti však nimi môžete ideálne odštartovať deň.

1. POLIEVKY. V Ázii raňajkujú dobré teplé zeleninové polievky úplne bežne. Miso s tofu je v raňajkovom menu v každom hoteli.

2. CELOZRNNÁ RYŽA ALEBO BULGUR. Vedia nahradiť ovsené vločky, môžete si ich dať aj s omeletou, so zeleninou, ale aj na sladko s javorovým sirupom a s ovocím.

3. FAZUĽA. V Amerike a vo Veľkej Británii patrí k raňajkovému menu, lebo je sýta, u nás sa skôr obeduje. Ak však máte radi praženicu alebo párky, k zelenine si pokojne priložte aj fazuľu.

Horúce novinky

Nechajte si posielať emailom prehľad horúcich noviniek, nových trendov a chutných receptov.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.