numerológiapexels.com
StoryEditor

Kupujete nový byt? Pozor na číslo domu, ovplyvní vám šťastie i lásku

05.03.2019, 10:31
Životný štýl
Uvažujete, že si kúpite byt? Všímajte si pritom aj číslo domu, v ktorom sa nachádza. OVPLYVNÍ VÁS TO VIAC, ako si môžete myslieť.

ČÍSLO 1

HODÍ SA K SILNÝM OSOBNOSTIAM

Komu sa v ňom dobre býva: Toto špicaté číslo je pod vplyvom Slnka a to je stredobodom vesmíru. Preto aj váš domov je miestom, kde ste pánom vy. Môžete sa tam uvoľniť a vyjadriť všetko, čo vo vás je. V jednotke sa dobre býva tvorivým ľuďom, ktorí radi niečo vyrábajú, maľujú, študujú... Niet sa čo čudovať, že ich domácnosť občas pripomína skôr umeleckú dielňu. Svoje útočisko tam však nájdu aj silní jedinci – inšpirátori, ktorí dokážu svojich blízkych spájať a dobíjať energiou.

 

ČÍSLO 2

ÚTOČISKO PRE ROJKOV

Komu sa v ňom dobre býva: Len tak si zaliezť do ulity a robiť si svoje veci... Ak je to aj vaše prianie, určite zakotvite v byte (alebo v domčeku) s dvojkou. Patrónom tohto čísla v tvare labute je melancholický mesiac. Jeho jemná energia prináša pokoj a súkromie na čítanie, bádanie, filozofovanie, meditácie alebo akúkoľvek inú vedeckú činnosť.

 

ČÍSLO 3

IDEÁLNE PRE DOMÁCICH MAJSTROV A GAZDINKY

Komu sa v ňom dobre býva: Trojku ovláda temperamentná planéta Mars, ktorá vás nenechá ani na chvíľku vydýchnuť. Pod jej vplyvom získate mnoho životnej energie, fyzickú silu, zdatnosť a vášeň. V trojke sa bude dobre žiť domácim majstrom, gazdinkám, záhradníkom, jednoducho všetkým, čo doma radi priložia ruku k dielu.

ČÍSLO 4

KOTVA PRE ZBLÚDILÉ DUŠE

Komu sa v ňom dobre býva: Domov je miesto, kde môžete zakotviť a nabrať sily... Presne tento pocit vo vás vyvoláva byt s číslom štyri. Jeho energia je totiž ovplyvnená planétou Merkúr, ktorá prináša stabilitu, istotu a bezpečie. Preto je ideálnym miestom pre citlivky, umelcov, ale aj všetkých jedincov s ranenou dušou. Vďaka domácemu bezpečiu sa môžu sústrediť na svoje záujmy – štúdium, bádanie, filozofovanie alebo remeselné zručnosti. Štvorka sa, naopak, nehodí pre vorkoholikov, ktorým hrozí, že by doma mohli pracovať ešte viac.

 

ČÍSLO 5

Komu sa v ňom dobre býva: Do päťky sa nasťahujte len vtedy, ak milujete spoločenský život. Číslo je pod taktovou planéty Jupiter, ktorá žije najmä v noci. Preto počítajte s tým, že je váš domov predurčený na to, aby sa stal ohniskom večierkov a priateľských stretnutí. Päťka je teda vhodná napríklad pre novinárov, politikov, vedcov a rôznych bohémov. Posilňuje aj sexuálnu príťažlivosť, optimizmus a vieru vo vlastné vízie. Nuda u vás doma skrátka ne hrozí.

 

ČÍSLO 6:

HNIEZDOČKO PRE RODINY S DEŤMI

Komu sa v ňom dobre býva: Planéta Venuša poskytuje číslu šesť harmóniu, mier a rovnováhu. Preto sa stáva tým najlepším zázemím pre rodiny s deťmi, advokátov a umelcov. Atmosféra, ktorá v byte panuje, podporuje pocit materiálneho dostatku, pohodlia a lásky. To jeho malým aj veľkým obyvateľom dáva možnosť roztiahnuť krídla a venovať sa svojím vášňam – napríklad vareniu, maľovaniu, lepeniu lietadielok... Číslo šesť má ešte jednu výhodu: Podporuje milostné vzťahy a pomáha prekonať manželské nezhody a krízy.

ČÍSLO 7

OÁZA PRE SAMOTÁROV

Komu sa v ňom dobre býva: Sedmička je o vplyvnená prísnou planétou Saturn. To vás naučí trpezlivosti, húževnatosti, pevnej vôli a prinúti šetriť životnú silu. Áno, jej výchova je tvrdá, ale oplatí sa. Vďaka nej sa naučíte vnímať to podstatné a nebudete sa zaoberať zbytočnosťami. To sa osvedčí najmä vo vašej kariére (v práci vás úspech neminie), ale aj doma. Čoskoro spoznáte, že v jednoduchosti je sila, a zbavíte sa všetkých zbytočností a harabúrd, na ktoré len sadá prach. Sedmička je šťastným číslom pre všetkých, ktorí hľadajú životnú cestu: filozofov, bádateľov, samotárov, mysliteľov. Dáva priestor na meditácie, ezoteriku a vnútorný pokoj.

 

ČÍSLO 8

CIEĽ PRE DOBRODRUHOV

Komu sa v ňom dobre býva: Preč s asketickým spôsobom života, osmička je pre všetkých, ktorí si chcú život užívať zo všetkých stránok. Ich vládca Urán prináša úspech v mnohých oblastiach – v práci, osobnom živote, vo vzťahoch aj v duchovných sférach. Ale pozor, osmička priťahuje nečakané životné zvraty, preto buďte pripravení na časté zmeny. Temperamentný životný rytmus, ktorý vám toto číslo nastaví, sa bude podobať ostrovu hojnosti, kam vietor z času na čas priženie nejakú väčšiu vlnu. Ale aj tak sa to oplatí. Vy sa vďaka tomu naučíte byť pohotoví a zbytočne sa hneď nezložíte pred problémami.

 

ČÍSLO 9

VHODNÉ PRE RODENÝCH DOBRÁKOV

Komu sa v ňom dobre býva: Čo zaseješ, to zožneš. Poznáte to príslovie? Presne na takomto princípe funguje aj deviatka, ktorá je poháňaná silou planéty Neptún. Učí vás zodpovednosti, aby ste si vždy uvedomovali konečné dôsledky svojich činov. Preto sa hodí predovšetkým pre ľudí, ktorí radi pomáhajú druhým a nie je im ľahostajná ani ekológia alebo iné spoločenské či politické problémy. Ale aj priveľký altruizmus môže škodiť. Preto je potrebné pri tej dobročinnosti myslieť aj na seba...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:38