profimedia
StoryEditor

Ovplyvňuje náladu a dodáva silu. Zistite, akou farbou by ste sa podľa znamenia mali obklopiť

16.01.2022, 05:00
Životný štýl
Farby majú veľkú silu. Dokážu ovplyvniť vašu náladu či dodať energiu. Podľa starodávnej čínskej viery je pre každé znamenie špecifická jedna farba. Zistite, ktorou by ste sa mali obklopiť viac, a ktorej by ste sa mali naopak vyhnúť.

Baran

Toto znamenie je charakterizované nebojácnou povahou a symbolizuje rodeného vodcu. Pre Barana je najvhodnejšia červená farba, pretože je výrazná a odvážna. Tento jasný odtieň dokáže kontrolovať jeho energiu, náladu či spôsob, akým komunikuje. Pre ohnivé znamenie je červená farba impulzov, vášne, sebavedomia a agresivity. Môžete ju zahrnúť do interiéru či šatníka, pretože čím viac jej bude, tým väčšou silou sa obklopíte. Farby, ktorým by ste sa mali naopak vyhnúť je čierna a tmavá modrá.

Býk

Ľudia narodení v tomto znamení majú sklon byť praktickí, analytickí a radi hlboko premýšľajú. Mnohí Býka však považujú aj za lenivého a bezstarostného. Jeho farba je zelená, ktorá býva spájaná s rastom a pokrokom. Býkovi môže dodať silnú energiu, ale taktiež priniesť aj bohatstvo, keďže je to farba peňazí. Obklopte sa zelenými vecami, a to najmä rastlinami, ktoré vám zaručia šťastie a lásku. Farby, ktorým by ste sa mali radšej vyhnúť sú žltá a červená.

Blíženci

Toto znamenie predstavuje dvojakú povahu. Na jednej strane sú Blíženci inteligentní, príjemní a zhovorčiví a na druhej strane bývajú vážni, nerozhodní a nepokojní. Tým, že sú charakterizovaní aj veľkou zvedavosťou, najvhodnejšou farbou je pre nich žltá. Predstavuje veselosť a šťastie. Blíženci sú veľmi nápadití a ku kreativite im môže pomôcť práve táto farba. Aby vás neustále sprevádzalo šťastie a úspech, obklopte sa ňou čo najviac. Naopak vyhýbať by ste sa mali šedej a oranžovej.

Rak

Znamenie Raka je známe svojou emocionálnou, citlivou povahou a veľkou láskou k rodine. Taktiež je pre neho dôležité zachytávať pocity a nálady iných ľudí. Šťastnou farbou pre toto znamenie je strieborná, ktorá predstavuje príťažlivosť a intuitívnosť. Pre Raka je dokonalá, pretože vyžaruje pokoj, starostlivosť a doplňuje jeho citlivú povahu. Ak si budete chcieť trochu odpočinúť alebo sa upokojiť, vyzdobte si interiér či šatník práve touto farbou. Na druhej strane by ste sa mali vyhnúť čiernej a hnedej.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:38