www.pixabay.com
StoryEditor

Zistite, aké tajomstvá o vás prezradí mesiac narodenia!

22.04.2019, 12:30
Životný štýl
Mesiac, v ktorom sme sa narodili dokáže o nás veľa prezradiť.

Január

Dámy narodené v tomto mesiaci sú konzervatívne a vážne. Sú tiež veľmi ambiciózne. Dokážu byť veľmi kritické a vyhýbajú sa rozprávaniu o svojich pocitoch. Môžete sa s nimi zblížiť, ak máte rovnaký pohľad na život.

Február

So ženami narodenými vo februári musíte mať trpezlivosť. Sú veľmi romantické a často menia svoje nálady. Väčšina ľudí ich nechápe, nakoľko myslia abstraktne. Nedajú sa zlomiť a neodpúšťajú, ak sú oklamané.

Marec

Charizma a šarm sú špecifickými vlastnosťami pre ženy narodené v marci. Sú oddané a lojálne. Je však pre nich veľmi ťažké zamilovať sa. Ak si ich však niekto získa, ich muž je veľmi šťastný.

Apríl

Žena narodené v apríli dokážu nadviazať komunikáciu s kýmkoľvek. Ak ich uvidíte naštvané, utečte. Ak sa však do ženy narodenej v tomto mesiaci zamiluje muž, bude najšťastnejším mužom na planéte. Získajte si ich dôveru a dajú vám svoje srdce a dušu.

Máj

Dámy narodené v máji sú neodbytné a lojálne svojim zvykom a morálke. V láske dokážu byť nebezpečné, čo je jeden z dôvodov, prečo sa vryjú do pamäte človeka a nikdy na nich ľudia nezabudnú.

Jún

Ženy narodené v júni sú kreatívne a komunikatívne. Ich zlou vlastnosťou je, že skôr hovoria a potom myslia. Vždy vám povedia krutú pravdu do očí, nikdy však nebudú hovoriť za vašim chrbtom.

Júl

Dámy narodené v júli sú krásne, úprimné, citlivé a tajomné. Vždy sú ku všetkým milé a slušné. Ak ich však podvediete, stratíte ich navždy. Nedokážu odpúšťať.

August

Ženy narodené v auguste majú láskavé srdce. Mali by ste byť však opatrní a vyhýbať sa konfliktom, pretože rady vyhrávajú. Nemajú rady výsmech, avšak milujú zmysel pre humor. Nehľadajú pozornosť mužov, avšak užívajú si, keď sú stredobodom pozornosti.

September

Ženy, ktoré sú krásne, milé a milujú disciplínu. Ak im ublížite, budú si to pamätať navždy. Čakajte sladkú pomstu. Septembrové ženy mávajú dlhé vzťahy ale aj vysoké očakávania. Sú veľmi kritické ku svojmu okoliu.

Október

Ženy so silným charakterom. Nikdy pred nikým neplačú, avšak sú plné emócií. Sú nedôverčivé a pravé ja ukazujú len pár ľuďom.

November

Dámy narodené v novembri ľahko spoznajú, ak im klamete. Sú vždy o krok vpred. Nikdy sa s nimi nehrajte. Na oplátku vám povedia vždy pravdu a nebudú vám nikdy klamať.

December

Ženy narodené v decembri dokážu byť veľmi netrpezlivé. Aj napriek tomu na konci vždy vyhrajú. Dokážu vám zdvihnúť náladu a majú srdce plné lásky. Dokážu sa veľmi ľahko uraziť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:15