profimedia
StoryEditor

Dokonalí partneri, vášniví milenci. Muži týchto znamení majú predpoklad byť tými najlepšími

11.01.2022, 05:00
Životný štýl
Manželstvo je celoživotný záväzok. Niekto túži po mužovi, ktorý je spoľahlivý a lojálny, alebo naopak oddaný a milujúci. Nemusí byť len otázkou osudu, kto vám do cesty vojde a bude po vašom boku do konca života. Astrológia totiž prezrádza, ktoré zo znamení majú predpoklad byť najlepšími manželmi.

Býk 

Kým nás smrť nerozdelí - to je motto, ktoré sprevádza Býka, keď sa vydá na cestu do vzťahu. O mužoch v tomto znamení sa hovorí, že sú veľmi dôverní a lojálni. Ak mu žena stojí zato, má oči len pre ňu a urobí čokoľvek pre to, aby bola spokojná. Býk je muž, ktorý má rád romantiku a svojim správaním patrí k tým, ktorí sú zo „starej školy“.

Dostať sa k tomuto znameniu je však o čosi ťažšie. Býci si svoje súkromie starostlivo chránia a predtým, než sa niekomu otvoria, ho potrebujú preveriť a spoznať, aby sa uistili, že svoje srdce nedajú niekomu len tak. Keď ho však dokáže zlomiť, lásku dokáže prejavovať nádhernými spôsobmi, aké ste dovtedy nevideli.

 Býkovou najlepšou vlastnosťou je, že komunikuje slobodne a úprimne, aby ste sa pri ňom nikdy necítili neisto. Muž Býk žije v podstate pre šťastie a radosť svojej partnerky a to je niečo, čo sa v dnešnom svete len tak nevidí.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:46