NUNEZ NFE / Príliš osobná známosť
StoryEditor

Exkluzívne zábery: Padla prvá klapka nového filmu PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ

08.11.2018, 13:18
Životný štýl
Autor:
TS
Pred pár dňami padla prvá klapka nového filmu Príliš osobná známosť režisérky Marty Ferencovej, ktorý vzniká podľa rovnomennej knihy Evity Twardzik (Urbaníkovej) pod producentskou taktovkou Petra Núñeza. Tvorcovia sa opäť stretávajú po úspešnej spolupráci pri kinohite Všetko alebo nič, ktorý minulý rok na Slovensku, v Čechách a v Poľsku videlo v kinách spolu 850 000 divákov.

Film PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ, ktorý je príbehom troch žien, troch pohľadov na život a troch spôsobov vnímania lásky, by mal do kín prísť v máji 2019.

Vo filme sa predstavia hereckí predstavitelia z viacerých krajín, zo Slovenska - Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš; z Českej republiky – Eliška Balzerová, Tatiana VilhelmováPetra Hřebíčková, z Chorvátska JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ a zo Srbska BRANISLAV TRIFUNOVIĆ a PREDRAG  MANOJLOVIĆ, ktorý dokonca účinkoval v kultovom filme režiséra  Emira Kusturicu Čierna mačka, biely kocúr.

NUNEZ NFE / Janko Popovič Volarič a Petra Hřebíčková vo filme Príliš osobná známosť

Dúfam, že naše fanynky potešíme aj ďalšou sfilmovanou Evitovkou J. Tento krát  sa okrem iného môžu tešiť na hercov zo Srbska a Chorvátska, ktorí sú doma veľkými hviezdami,“ prezradila Evita Twardzik (Urbaníková), ktorá spolu s režisérkou Martou Ferencovou napísala scenár k filmu.

NUNEZ NFE / Predrag Manojlovič a Eliška Balzerová vo filme Príliš osobná známosť

Podarilo sa nám dať dokopy veľké herecké osobnosti, ktoré sú pre mňa na pľaci novou inšpiráciou. Verím, že  energia, s ktorou všetci na tomto filme pracujeme, sa prenesie aj na filmové plátna a že film Príliš osobná známosť si nájde svojich spokojných divákov,“ dodala Ferencová.

NUNEZ NFE / Volarič, Kostelný a Vilhelmová vo filme Príliš osobná známosť

Producentom filmu je známy režisér a producent Peter Núñez: Pri filme Všetko alebo nič som si overil, že ak spravíte poctivý, dobrý film, ktorý nepohŕda divákom, ale berie ho ako partnera, ľudia naň budú chodiť. Filmový trh bol predtým pre mňa veľkou neznámou, ale po filme Všetko alebo nič som si povedal, že skúsime natočiť aj ďalšie filmy. Preto som rád, že sa to podarilo a že  opäť spolupracujem s Evitou a režisérkou Martou Ferencovou.  A zároveň verím, že nový film Príliš osobná známosť bude divákov v kinách baviť :),“ dodal Núñez.

NUNEZ NFE / Branislav Trifunovic vo filme príliš osobná známosť

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:30