Katarína Šelestiaková
StoryEditor

11-ročné dievča zbili, zobliekli a natáčali na mobil. Reakcia jednej z bitkárok vás nahnevá ešte viac

08.01.2022, 20:00
Životný štýl
Len pred pár dňami Slovenskom otriasol prípad z Miloslavova, ktorý nenechal chladným žiadneho rodiča. Len 11-ročné dievča totiž dedinská partia starších detí zmlátila, zobliekla, opíjala a to všetko si nahrávala na mobil.

Na prípad upozornila na sociálnych sieťach známa influencerka Nikola Fridrichová, ku ktorej sa video dostalo. Po tom, čo sa ''dedinský gang'' dopustil skutku, sa totiž video stalo v okolí virálnym a posielalo sa z mobilu na mobil. Na ňom je jasne vidieť, že 11-ročné dievča je násilne zoblečené, mlátené a opíjané staršími tínedžermi. 

Podľa zverejnených záberov sa v areáli bývalého družstva konal horor. Približne 15-roční študenti povzbudení návykovými látkami liali do surovo zbitého, zakrvaveného dievčatka, alkohol.

Zdroje Hospodárskym novinárom potvrdili, že sa na bývalom družstve, kde predtým chovali prasce, stretáva podgurážená mládež už dlhšie a niečo podobné sa tak dalo čakať. Podľa informácií Kristíny Kovešovej, investigatívnej reportérky, mal tento detský gang už vyčíňať dlhšie. Dosvedčila to aj mama dievčatka, ktoré si útokom prešlo. Políciu mali volať viackrát, no vzhľadom na významné postavenie rodičov situáciu nikto z kompetentných neriešil. 

,,Byť tebou tak sa terau bojím polepšovne, pretože tam na teba milí nebudú... aj tak si to nezaslúžiš,'' znel jeden z mnoha komentárov, ktorý sa objavil pod fotkou jednej z páchateliek. ,,Žiadna polepšovňa nebude, môj otec je JUDr... a riešilo sa to ako vec lúpeže,'' dodala so smajlíkmi tínedžerka, ktorá si z celej veci ťažkú hlavu nerobila. Po prevalení incidentu sa na sociálnej sieti vyjadril aj jej otec. Ten dodal, že jeho dcéra nič zlé nerobila a fackovala dievčatko len preto, aby sa prebralo z veľkého množstva alkoholu. Svoju obhajobu však následne po negatívnych komentároch zmazal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:57