profimedia
StoryEditor

Pred nami je rok 2022. Pozrite sa, čo vás v ňom podľa horoskopu čaká

31.12.2021, 20:00
Životný štýl
Znamenia horoskopu si zažijú lásku, ale aj prísun peňazí či zmenu zamestnania. Čo by ste podľa astrológie mali zažiť v najbližších mesiacoch vy?

Baran 

Zamysleli ste sa nad tým, čo vás robí šťastnými? Viete, že nie všetko je možné kúpiť. Vy sa len tak ľahko ani v náročnom roku 2022 nenecháte striedaním vzostupov a nárazov odradiť. Mali ste ich dosť aj v roku 2021. Uznávate, hoci nie s nadšením, že sú tu preto, aby vám pomohli rásť a rozvíjať sa.

Neobchádzajte pravidlá, aj keď s nimi vždy nesúhlasíte. Všetky rozhodnutia robte aj v roku 2022, roku emócií a vzťahov, s chladnejšou hlavou. Bude to prospešné pre všetkých, hlavne však pre vás.

Nájdite si v roku 2022 predovšetkým svoj vnútorný pokoj. To bude vo vypätejšej situácii to najnutnejšie. Väčšina vašich neduhov vyplýva z prepínania síl a prepracovanosti. Vy, ohnivé znamenie, často prepínate svoje sily a tým ohrozujete nielen svoje fyzické zdravie, ale aj oslabenie psychiky.

Býk 

Čaká vás rok plný úspechov, ku ktorým prispeje vaša odvaha. Aj keď sa vám podarí získať niečo, po čom dlho túžite, tak nech sa vám dostaví aj pocit spokojnosti. Mnohým sa môže objaviť dokument ohľadom nejakého rodinného majetku, ktorý má určité vyjasnenie. Snažte sa, nech nie je tma pesimizmu vo vašej duši. Neodháňajte si ňou slnko úspechov.

Ľudia narodení v tomto zemnom znamení mávajú väčšinou pevné zdravie. Pozorní musíte byť na dostatok pohybu a rozumnú konzumáciu jedla a maškŕt. Keď si v sebe človek uchováva strach a obavy, má tendenciu konzumovať nezdravé, takzvané nízkofrekvenčné potraviny. Pozor na priberanie na váhe, lebo to veľmi oslabuje psychiku a sebavedomie.

Blíženci

V tomto komplikovanom roku 2022 sa snažte odhadnúť skutočné kvality osôb, ktorými sa obklopujete. Skutočné porozumenie máte bližšie, než si myslíte. Životom sa neplavte bez toho, aby ste si dávali prichádzajúce okolnosti do súvislostí. Každá z udalostí, ktorá sa vám v roku 2022 prihodí, vás má varovať, vychovávať a najmä pripravovať na ďalšie náročnejšie situácie, ktoré prídu. Ak sa budete musieť rozhodnúť medzi dvoma vzťahmi, vyberajte podľa toho, či si s touto osobou viete predstaviť aj riešenie krízových situácií.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:58