magazín Evita
StoryEditor

Fantastické nákupy s Evitou sú späť: Nenechajte si ujsť týždeň plný zliav!

18.04.2018, 13:25
Životný štýl
Naše najobľúbenejšie nákupné dni sa opäť vracajú na Slovensko! Od 14. do 20. mája sa môžeme všetky tešiť na božské zľavy a urobiť radosť sebe aj svojim blízkym.

Celý jeden týždeň toho najlepšieho nakupovania s fantastickými zľavami od vašich obľúbených značiek na celom území Slovenska aj Českej republiky! Rozbaľte to spolu s nami – s magazínom Evita a českým magazínom Ona Dnes.

Tvárou tohtoročných nákupov je Agáta Lekeš. Poznáme ju z blogu „The Ladies Coffe“ a tiež zo spolupráce so značkou ZOOT. Je mama na plný úväzok, ktorá však lásku k móde rozhodne nezanedbáva.

magazín Evita

Brány pre vás otvoria stovky kamenných obchodov a desiatky e-shopov na celom Slovensku aj v Česku, kde môžete využiť zľavy až do výšky 30 %. Navyše, pri platbe kartou Mastercard a Maestro si vo vybraných obchodoch užijeme ešte väčšie zľavy alebo získate darček k nákupu.

Týždeň plný zliav si s vami vychutnáme aj spoločne. 18. a 19. mája vás v čase od 12:00 do 18:00 budeme čakať v nákupnom centre Eurovea. Máme pre vás pripravený fantastický program. Môžete sa tešiť na autogramiádu Evity Urbaníkovej (14:00 - 15:00), profesionálne líčenie, zábavné fotenie, balóny pre deti, kútik s maľovaním na tvár pre najmenších a dokonca môžete získať fantastický dizajnérsky kúsok od módneho návrhára Borisa Hanečku v podobe ekologických nákupných tašiek.

Na mieste si tiež budete môcť zakúpiť aj knihy z radu Evitoviek a pre všetky z vás máme pripravené milé prekvapenie. Energiu môžete načerpať pri lahodnej kávičke a koláčiku, ktorá vás čaká v prevádzke McDonald´s Eurovea so špeciálnou zľavou.

Zľavovú knižku nájdete aj na nakupysevitou.sk. Tu si tiež môžete preštudovať obchody a mapu zliav, kde všade môžete zľavy na Slovensku využiť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:42