Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Naučte sa byť nezastaviteľná!

08.02.2018, 13:42
Životný štýl
Máte pred sebou dôležitý deň? Stačí pár maličkostí a zvládnete všetko.

Skoro vstaňte

Áno, áno, tiež sa nám nechce opustiť vyhriatu posteľ, ani vymeniť ju za nič na svet. Ak to zvládnete, ľutovať určite nebudete, pretože vďaka získanému času naviac, bude vaša myseľ ukľudnená a vy si môžete premyslieť, ako bude váš deň vyzerať.

Dajte si krátku meditáciu

Áno, čítate správne. Pustite si relaxačnú hudbu, pohodlne si sadnite (posteľ je zakázaná), prikryte sa dekou a nemyslite na nič. Sústreďte sa na svoj dych, svoje telo a hudbu, ktorá zaplavuje celú miestnosť. Je to ťažké a nepôjde to hneď, ale pozitívne účinky sa dostavia okamžite.

Natiahnite sa

Či už sa rozhodnete ísť na desaťminútovú prechádzku alebo čokoľvek iné, pre vaše telo to bude mať neuveriteľne priaznivý vplyv. Rozprúdite svoj tok krvi, dokonale sa preberiete a o príval endorfínov máte postarané.

Urobte si smoothie

Hneď ráno do seba dať poriadnu porciu zdravia? Neexistuje lepšia a rýchlejšia varianta, ako sú smoothie drinky. Naša najobľúbenejšia kombinácia je banán, jahody, hrsť špenátu a oriešky. Mňam! Čím menej sacharidov do seba hneď z rána dáte, tým viac energie budete mať počas dňa. Takže, ak zvládnete vypiť zeleninové smoothie, voľte radšej to.

A to je všetko. Jednoduché banality, ktoré prekvapia, aký skvelý pocit budete mať zo seba hneď od rána. Tak začneme od zajtra, no nie?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:17