Ilustračné fotopixabay.com
StoryEditor

7 pravidiel SKUTOČNEJ ženy s veľkým Ž!

19.01.2018, 11:01
Životný štýl
Aká je teda skutočná žena?

Neženie sa za šťastím

Nežije z toho, čo bude zajtra, čo bude budúci rok, alebo čo bude až ju jedného dňa povýšia. Pravá žena si vie život zariadiť tak, aby sa z neho tešila práve teraz. Vie zároveň to, čo mnohé iné ženy nie – žiť v prítomnosti.

Vie, že byť ženou je privilégium

Byť ženou je dar a skutočná žena to vie. Tiež si uvedomuje, že všetko nespočíva len v správaní a chichotaní. Skutočná žena si pestuje svoju ženskosť hneď na niekoľkých úrovniach. Na vnútorných, ako sú emócie, city a myšlienky, ale aj na tých vonkajších, ako sú telo, obliekanie, vizáž a chovanie.

Je vždy sama sebou

Pravá žena vie, kto je a prečo tu je. Nepotrebuje sa prispôsobovať, aby „vyzerala dobre“ v očiach tých, ktorí ju nemajú veľmi v láske. Idoly ju inšpirujú, ale nekopíruje ich, má svoj vlastný štýl.

Je sama pre seba No. 1

Neznamená to však, že je sebecká, ale vie povedať nie. Nikdy nezabúda na to, že jej osobný priestor je pre ňu veľmi dôležitý.

Nerobí si ťažkú hlavu z toho, čo o nej hovoria ostatní

Žije si svoj šťastný život a netrápi ju, že sa to ostatným nepáči. Uvedomuje si, že ohováraním a intrigami ostatných na jej osobu sa skrýva iba ich vlastná neistota zo života a zo samých seba.

Nepotrebuje ku šťastiu checklist

Každá z nás v detstve dostala rôzne predstavy o tom, čo od nej rodičia, prarodičia alebo učitelia očakávajú. Vysokú školu, perspektívneho partnera, dobrú prácu, dve deti a takto by sme mohli pokračovať ešte veľmi dlho. Skutočná žena si ale s týmto zoznamom nerobí vrásky na tvári. Žije tak, aby bola šťastná a plnila si svoje vlastné sny, a nie sny ostatných.

Nerieši svoj vek

Skutočná žena je vždy spokojná so svojím vekom. Netúži sa vrátiť do čias, keď mala dvadsať a nevedela, čo so životom, ani sama so sebou. Či už má 20 alebo 60, uvedomuje si, že každý vek má svoje pre aj proti. Najmä vždy záleží len na nej, aká krása, sex-appeal a šarm z nej budú vyžarovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 12:59