Ilustračné fotopixabay.com
StoryEditor

3 večerné rituály, ktoré premenia váš obyčajný večer v zmyselný zážitok

18.01.2018, 14:04
Životný štýl
Večerné rituály pre princezné. Tak by sa dali nazvať činnosti na večer, kedy sa nebude venovať nikomu inému, iba sebe.

Vyskúšajte naše večerné beauty tipy a spríjemnite si zaspávanie. Získate tak energiu do ďalšieho hektického dňa a ako bonus sa prebudíte s krásnou pleťou a pokožkou.

Horúci kúpeľ. Po dlhou a náročnom dni je najideálnejší. Urobte si čas pre seba, zapáľte sviečky, pustite si vašu obľúbenú hudbu a relaxujte. Neberte si so sebou do vane mobil ani nič, čo by rušilo vašu pozornosť. Venujte sa iba odpočinku a naberaniu nových síl. Nie je veľa vecí, ktoré fungujú tak zaručene a efektívne ako horúci kúpeľ a svetlo sviečok.

Telový krém. Po horúcom kúpeli je vaša pokožka vláčna a pripravená na porciu kvalitného krému. Nevynechávajte mazanie a krémovanie sa ani v zimných mesiacoch. Je to rovnako dôležité ako v lete, ak nie ešte viac. Pokožka schovaná pod vrstvami oblečenia je suchá a trpí. Preto tieto rituály zaraďte pravidelne po každom sprchovaní. Vaša pokožka sa vám odvďačí.

Nočné masky. Zázraky menom nočné masky sú na nezaplatenie. Či už ich využijete na tvár, vlasy alebo telo, fungujú zaručene.

 

Extra tip – Skúste váš beauty večer ukončiť bez mobilu, tabletu alebo inej elektroniky. Vymeňte to za dobrú knižku alebo šálku horúceho kakaa. Uvidíte, že je to príjemná zmena a možno si z nej urobíte váš obľúbený rituál. Fotky ani statusy na sociálnych sieťach vám do ďalšieho dňa určite neutečú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:04