Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

4 inovatívne tipy, ktoré vám pomôžu zmeniť tradičné vínne večery

20.12.2017, 12:23
Životný štýl
Milovníci dobrých vín majú pevný zvyky, ktoré praktizujú počas konzumácie vína. Avšak, niekedy je vhodné sa odchýliť od bežnej rutiny a vyskúšať niečo nové. Tu je niekoľko tipov na prelomenie a obohatenie novými skúsenosťami s vínom.

Zmena priestoru

Terasa môže byť bezpochyby lákavým miestom pre pohárik vína počas horúceho letného večera. Skúste využiť toto miesto aj cez chladnejšiu jeseň alebo zimnú noc. Zababušte sa do teplej deky, zapnite si sviečky na adventnom venci a vychutnajte si čarovnú atmosféru.

via GIPHY

 K červenému vínu si dajte čokoládu

V prípade, že ste milovníkom červeného vína, tak si k nemu skúsite objednať lahodnú čokoládovú tortu. Ak idete ochutnať rôzne druhy vína, tak si k ním dajte niekoľko kociek kvalitnej horkej čokolády, ktorá zvýrazní jeho chuť.

via GIPHY

Darček skonzumujte ihneď

Carpe diem, využi deň alebo ži naplno. To znamená, že ak dostanete fľašku, tak by ste ju nemali klásť na poličku ale rovno skonzumovať. Mali by ste dodržať túto politiku a nečakať, že na skonzumovanie príde lepší čas. 

via GIPHY

Zmeňte načasovanie

Nie je náhoda, že americkou filmovou tradíciou sú bohaté raňajky alebo pohár šampanského v ktorejkoľvek hodine cez deň. Počas sviatočných dní nič nepokazíte pohárom kvalitného vína v inom čase ako večer.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:41