Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Toto sa deje s vašim telom, keď flirtujete

19.12.2017, 09:14
Životný štýl
Každá z nás vie, že malé flirtovanie je nevyhnutné na to, aby sme získali toho, koho chceme. Premýšľali ste už nad tým, čo sa deje vo vašom tele, keď chcete predviesť svoju najsexi formu? My vám to prezradíme.

Metabolizmus sa spomaľuje

Určite ste si všimli, že počas flirtovania vaša srdcová frekvencia stúpa. Najmä, ak zistíte, že váš nový objav je super. Vaše telo reaguje tak, že metabolizmus sa začne spomaľovať. Biológ, Dawn Maslar hovorí, že naše telo sa v tomto období zameriava na svalovú prácu a nie tráviacu.

Zmení sa reč tela

Začnete sa správať neprirodzene. Ak sa vás chlap dotýka a cítite, že ste si podobní, vaše telo sa začne uvoľňovať.

Červenáte sa

Ak máte pocit, že váš profil je čoraz červenší, nemýlite sa. Spôsobuje to adrenalín a prietok krvi. Ale nebojte sa, prieskumy dokazujú, že väčšina chlapov si začervenanie nevšimne.

Ilustračné foto. Ilustračné foto. unsplash.com

Zlodejka

Flirtovanie súvisí s tými časťami mozgu, ktoré sú v strachu a túžbe. Keď sa však naplnia, vaša hlava to zaznamená ako radosť. Samozrejme, potom si jej pýta stále viac.

Veľa smiechu

Aj to má vedeckú príčinu! Keď si uvedomíte, že žartujete navzájom, oxytocín sa uvoľňuje vo vašom tele. To zapríčiní, že sa cítite mimoriadne šťastné.

Váš mozog vás ochráni pred odmietnutím

David Henningsen, výskumný pracovník, hovorí, že váš mozog vám pripomína, aby ste boli opatrní. Ak ste príliš oddaní sebe, môžete sa nechať nachytať. V takom prípade časť vášho mozgu, ktorá pôsobí na emócie, reaguje ako ochranný štít pri flirtovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:35