profimedia
StoryEditor

Navonok sú citliví, v skutočnosti však vedia byť poriadne zákerní. Znamenie, na ktoré si treba dať pozor

01.12.2021, 15:30
Životný štýl
Nie všetci ľudia, ktorých v živote stretnete, sú takí, ako sa na prvý pohľad zdajú.

Už od prvého okamihu, ako stretnete ľudí narodení v tomto znamení, budete ohromení ich láskavosťou. Niet sa čomu čudovať - od začiatku sa totiž budú javiť ako milí ľudia, ktorí sú mimoriadne chápaví. Až časom sa však ukáže, že väčšina z nich túži urobiť len prvý dojem. Vtedy prichádza sklamanie, ale aj nespory, ktoré sú nepríjemným prekvapením pre obidve strany. 

Ľudia narodení v znamení Rýb sú mimoriadne citliví, kreatívni, chápaví, ale zároveň aj poriadne tvrdohlaví a egocentrickí. Všetko, čo tejto osobe budete vyčítať, si zoberie príliš k srdcu a patrične vám to dá pocitiť aj hádkou. Zrejme ste sa stretli s tým, že Ryby sú prchkí a hádky s nimi nie sú ľahko stráviteľné. Nakoľko mnoho z nich má problém spracovať svoj hnev a vlastné emócie, stáva sa, že si to vybíja práve na svojich najbližších. 

Rybu si tak v žiadnom prípade nechcete znepriateliť. Na to, aby ste po boku takejto osoby vydržali, je potrebné, aby ste boli mimoriadne trpezlivými a v neposlednom rade tolerantnými. Chybu si totiž priznajú len horko-ťažko a pod kontrolu odmietajú zobrať aj svoje emócie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 21:20