StoryEditor

Konečne vysávač, ktorý vám skutočne uľahčí upratovanie: Tento stroj musíte mať!

30.11.2021, 16:00
Životný štýl
Vysávanie je neodmysliteľnou súčasťou každej domácnosti, a tak je voľba toho správneho prostriedku tejto domácej činnosti mimoriadne dôležitá. Aj práve preto sme sa rozhodli otestovať najnovšiu novinku z dielne Samsung, Jet 90 Complete, ktorý nás skutočne prekvapil.

Aj na prvý pohľad taká jednoduchá aktivita, akou je vysávanie, vie nejedného človeka poriadne potrápiť. Dôvodom je okrem neustále zamotávajúceho sa káblu, ale aj obmedzená schopnosť ťahania odpadu, ktorý sa nachádza na zemi. Od chumáčov vlasov, odrobiniek od jedla až po ťažko vysávateľné povrchy - to všetko dá obyčajnému vysávaču poriadne zabrať. Impulzom značky Samsung tak bolo vytvoriť pomocníka, ktorý je nielen mimoriadne praktický, ľahko ovládateľný, ale najmä spoľahlivý. Vznikla tak najnovšia rada tyčových vysávačov a ten najlepší z nich, Jet 90 Complete, sme sa ako redakcia rozhodli vyskúšať. 

Už na prvý pohľad elegantný stroj sme podrobili hneď niekoľkým skúškam, v ktorých obstál oveľa lepšie, než sme očakávali. Okrem toho, že všetko vysal okamžite a nemal problém so žiadnym terénom, nás tiež dokázal prekvapiť svojou dostupnosťou - a nemali sme problém povysávať ani ťažko dostupné miesta. Objavili sme však mnoho ďalších pozitívnych vecí, ktoré nás presvedčili o tom, že tento vysávač je skutočne jednotkou na trhu - a investícia doň sa oplatí.

Skúška vysávača Samsung Jet 90 Complete: Ako obstál v našom teste? Dozviete sa vo videu vyššie.

​Tento článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:17