pexels
StoryEditor

Tipy na ideálne vianočné darčeky. Čo podarovať svojím blízkym pod stromček?

25.11.2021, 22:00
Životný štýl
Vianoce sa už nepochybne blížia a mnohí z nás sa chcú vyhnúť stresu spojeným s nakupovaním darčekov na poslednú chvíľu. Ak neviete, čo svojím blízkym podarovať, máme pre vás hneď niekoľko užitočných tipov.

Kozmetika ako základ

... a tým nemáme na mysli klasický krém na tvár či penu po holení. Pozrite sa, akú značku človek, ktorého chcete obdarovať, používa. Najlepšie je v tomto prípade siahnuť po parfume, s ktorým nič nepokazíte. Pozor, ak nemáte istotu, aká vôňa sa danému človeku páči, vyberte značku, ktorú už človek používa. Kvalitnou vôňou môžete navyše obdarovať nielen ženu, ale aj muža.

Spoločný čas 

Pokiaľ máte pocit, že človek, ktorého chcete obdarovať, má už azda všetko, po čom túži, najlepším nápadom bude darovať mu zážitok. Aj keď to momentálna situácia nedovoľuje, väčšina zážitkových pobytov ponúka možnosť predĺženia voucherov, a tak si spoločný výlet, predĺžený víkend či dovolenku môžete vychutnať aj neskôr. O čosi neistejším, no stále milým a zaujímavým prekvapením, môže byť kúpa leteniek. 

Zohľadnite štýl 

Na to, aby ste kúpili najvhodnejší darček, je potreba zamyslieť sa nad človekom, ktorému ho plánujete dať. Je to spoločenský človek? Má rád šport, domácu pohodu alebo umenie? Podľa týchto kritérií môžete hútať ďalej. 

Tipy na darčeky pre športovcov: 

  • športové oblečenie
  • výživové doplnky
  • smart hodinky alebo náramok
  • športová obuv (v prípade bežeckých topánok sa odporúča kúpiť o číslo väčšie)
  • poukážka na wellness, permanentka do fitnescentra
  • špeciálny test na meranie fyzických predpokladov (informovať sa môžete vo svojej poisťovni)

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:14