pexels.com
StoryEditor

Dve najhoršie kombinácie znamení zverokruhu: Vzťah medzi nimi bude PEKLOM!

25.10.2021, 19:00
Životný štýl
Aj keď sa hovorí, že protiklady sa priťahujú, povahové odlišnosti týchto znamení môžu spôsobiť doslova peklo vo vzťahu.

MUŽ VODNÁR A ŽENA RYBY

Muž narodený v znamení vodnára je veľmi egoistický, myslí skôr na seba a na svoje pohodlie, ako na šťastie druhých. Naopak žena narodená v znamení rýb je veľmi empatická a milujúca, vždy myslí najprv na druhých a až potom na seba. Muž vodnár je prelietavý a nevydrží s jednou partnerkou dlho a ak áno, nefunguje to, pretože má sklony k nevere a jeho zamilovanosť opadá už po pár týždňoch.

Naopak žena narodená v znamení rýb je oddaná partnerka na celý život. Nevyspytateľný vodnár a rodinne založená ryba, vzťah medzi týmito znameniami jednoducho fungovať nikdy nebude, pretože obaja očakávajú od života niečo iné. 

MUŽ KOZOROŽEC A ŽENA RAK

Muž narodený v znamení kozorožca je častokrát považovaný za bezcitného. Nie je tomu tak, city má a veľmi silné, len ich skrýva, nevie ich totižto dávať najavo. Zatiaľ čo žena narodená v znamení raka je až prehnane citlivá. Zvykne si všetko brať až príliš k srdcu, preto by muž kozorožec a žena rak nevedeli fungovať.

Panovalo by medzi nimi neustále dusno a hádky, ktoré by sa veľmi dlho a ťažko riešili, keďže jeden z nich nevie vyjadriť svoje skutočné city na takej úrovni, ako to ten druhý potrebuje, respektíve vyžaduje. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:23