unsplash.com
StoryEditor

Na rodinný život NIE SÚ stvorené: Dve mužské znamenia, ktoré nebudú nikdy ideálne pre rolu otca

22.10.2021, 19:00
Životný štýl
Dve mužské znamenia, ktoré nie sú vôbec stvorené pre rolu otca. Narodil sa v nich váš životný partner?

ŠKORPIÓN

Škorpión je priveľmi zahladený do seba. Je to mierne egoistické mužské znamenie, ktoré by nevedelo “obetovať” svoj život dieťaťu. Má rád svoju slobodu a voľnosť, je náruživý, vášnivý a život si chce užívať plnými dúškami a najmä podľa seba, bez akýchkoľvek pravidiel. Dieťa by mu v tomto jednoducho prekážalo a ničilo by mu predstavy o bezchybnom a bezstarostnom živote.

Škorpión vie byť skutočne pripravený a nastavený na rolu otca vtedy, ak nájde partnerku, ktorú bude bezhranične milovať, čo môže byť pri mužoch narodených v tomto znamení problémom. Ženy totižto milujú až priveľmi a nevedia zotrvať v dlhodobom vzťahu s jednou partnerkou. 

VODNÁR

Vodnár nie je vhodným znamením ani do vzťahu, pretože je veľmi prelietavý a voľnomyšlienkársky. Nevie byť verný jednej žene, stále ho láka slobodný život plný spontánnych rozhodnutí. Nevie si predstaviť život po boku jednej ženy, ešte k tomu rodinne založený život, otcovstvo ho doslova desí.

Toto znamenie patrí k najneambicióznejším a najnezodpovednejším znameniam, majú prchkú povahu a zložitú osobnosť. Sú to doslova rodení egocentrici a v horšom prípade majú aj neprekonateľnú sebadôveru. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:35