instagram.com/petra_sliacka
StoryEditor

Rozhovor s Petrou Sliackou: Obľúbená influencerka o tom, ako zvládala stratu jej prvorodeného dieťaťa

18.10.2021, 14:00
Životný štýl
Matka, modelka, pre niektorých influencerka Petra Sliacka porozprávala o najťažšom období svojho života: O tom, keď prišla o svoju prvorodenú dcéru.

Spomínala si, že najväčšou oporou bol manžel. Ako to znášal on? 

Toto je ďalšia vec, kedy si uvedomujem, že mám obrovské šťastie. Písali mi ženy, ktoré v tejto situácii opustil partner. Bohužiaľ sa to stáva. Môj manžel to zvládal bravúrne, nikdy mi nedal pocítiť, že ho to zlomilo tak, ako mňa, bol mi obrovskou oporou. Bola som na tom veľmi zle, raz mi povedal, že sa nedokáže vžiť presne do toho, ako to ja vnímam, čo je normálne a chápal, že pre mňa je to tisícnásobne ťažšie, ako pre neho. 

Je podľa teba téma o bábätku po takejto záležitosti povinná? Ako si to zvládala?

To neviem po pravde. Keď som prišla do štádia, že som si musela položiť otázku, či chcem ďalšie dieťa, nevedela som odpovedať. Bolo reálne, že nebudem môcť mať deti, nevedela som, že či nemám nejaký genetický problém, alebo sa to stalo preto, lebo práve ja a môj partner nemáme mať deti. Mala som toho v hlave veľa a napádali ma rôzne veci. Vedela som, že s manželom mám byť. Aj keby nemáme mať deti, bola som si istá, že to všetko spolu zvládneme. 

Akú radu by si dala ženám na margo šťastia? Ako sa vysporiadať s akoukoľvek bolesťou?

Pre mňa bola najväčšia zmena v živote, keď som si uvedomila, že ma nikto iný nedokáže urobiť šťastnou, iba ja sama. Nemôžme čakať od detí, alebo od partnera, že nás urobia šťastnými, pretože to tak nie je. To šťastie musím nájsť ja sama, musím v prvom rade myslieť na seba a robiť veci, ktoré ma napĺňajú. Až keď budem mať ja to vnútorné šťastie, môžem byť šťastná s niekým iným. 

Celý rozhovor s Petrou Sliackou si môžete pozrieť na našom instagramovom profile, v sekcii IGTV:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Evita magazín (@evitamagazin)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:10