StoryEditor

Posledná šanca nakúpiť darčeky s obrovskými zľavami. Už od dnes!

14.12.2017, 09:00
Životný štýl
Zľavy až do výšky 50 %, výhodné predplatné Evity, líčenie profesionálnou vizážistkou a darčeky v podobe vzoriek kvalitnej kozmetike. To všetko na vás čaká už od piatka v Eurovey. Nájdete tam aj náš stánok.

Ak ste ešte nestihli nakúpiť vianočné darčeky, máme pre vás skvelú príležitosť. Od štvrtka 14. decembra až do nedele 17. decembra totiž budú prebiehať vianočné nákupy s veľkými zľavami v bratislavskej Eurovey.

Zoberte preto knižku so zľavami, ktorá bola pribalená v celom náklade decembrovej Evity na západnom Slovensku a vyberte pre vašich blízkych niečo milé a cenovo výhodné. V ponuke je oblečenie, športové doplnky, spodná bielizeň, topánky, pančušky, parfumy, elektronika, raritné odrody kávy, príslušenstvo k mobilom či kozmetika. A po nákupoch sa môžete občerstviť na vianočných trhoch pred nákupným centrom, kde sa kupóny taktiež dajú uplatniť, napríklad na cigánsku pečienku i lokše.  Čakajú na vás zľavy až do výšky 50 %!

Ak sa vám zľavová knižka neušla, navštívte v piatok alebo v sobotu od 12:00 do 18:00 náš Evita stánok, ktorý sa bude nachádzať oproti Starbucksu – máme ich pre vás dostatok.

Okrem toho si v našom stánku budete môcť kúpiť zľavnené predplatné mesačníka Evita. Za 24 eur získate 10 vydaní + 2 zadarmo. Zľavnené predplatné si môžete kúpiť aj cez náš eShop – stačí zadať heslo Eurovea nákupy

Počas oboch dní bude u nás profesionálna vizážistka, ktorá vás zadarmo nalíči kvalitnou kozmetikou Teas. Pribalíme vám aj darček – rúže a špirály od značky Teas.

A keď ste nezohnali vianočné číslo Evity s motivačným diárom, u nás budete mať poslednú možnosť zakúpiť si ho.

Tešíme sa na stretnutie s vami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:59