StoryEditor

Prichádza skvelý motivačný diár na rok 2018! Iba od Evity

24.11.2017, 09:00
Životný štýl
Bilancujúc tento rok sa vám už v hlavách vynárajú akčné plány na ten nasledujúci. V ich napĺňaní vám pomôže motivačný diár od Evity.

Rok 2017 sa pomaly končí a pre nás nastáva čas bilancovania. Ak sa nám vytúžené méty nepodarilo dosiahnuť doteraz, radšej ich presuňme na budúci rok. S dostatočným časovým predstihom si totiž zvládneme všetko naplánovať tak, aby nám to počas roku 2018 klaplo.

A aby sme mohli naše plány a ciele podrobne sledovať, pomôže nám v tom diár. Malý, skladný, ktorý sa bez problémov zmestí do kabelky. Napríklad Motivačný diár 2018, ktorý nájdete v decembrovom čísle mesačníka Evita.

K nemu vám ponúkame aj zopár užitočných tipov.

*Plánujte, vymýšľajte od výmyslu svetu. No nezabudnite každý týždeň skontrolovať, ako ďaleko ste sa s vašimi úmyslami reálne posunuli. Viete ako, aby ste si na ne spomenuli aj o mesiac.

*Ak sa chystáte na niečo skutočne veľké, napríklad na gigantické zhadzovanie kilogramov či na učenie nového jazyka – rozhláste to čo najviac po okolí. Nech všetci vedia. Však aké by to bolo trápne neskôr každému vysvetľovať, že ste zlyhali?

*Skúste si vytýčiť tri veľké ciele, ktoré chcete splniť v budúcom roku. Začnite tým, že si zoradíte všetky ciele a potom z nich vytvorte rebríček. Prvé tri budú mať absolútnu prioritu. Všetko sa stihnúť nedá, ale tri veci by ste mohli, nie?

 

A pozrite si video s Evitou. Tá totiž sype motivačné perly na počkanie. Oplatí sa počúvať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:11