pixabay.com
StoryEditor

Ako nosíte vašu kabelku? Prezradí to o vás viac než dosť!

23.03.2018, 10:15
Životný štýl
Kabelka je každodenná spoločníčka väčšiny žien. To, akým spôsobom ju nosíme, môže prezradiť veľa o našej povahe. Dajte nám vedieť, či je to podľa vás pravda!

Viac tašiek naraz

Uponáhľané ženy, ktoré potrebujú mať pri sebe milión vecí a celé dni nie sú doma, bývajú často ovešané taškami. Jedna prepchatá kabelka na pleci, ďalšia taška v ruke – tak zbadáte chaotickú „bizi“ ženu.

Cross body

Ženy, ktoré nosia často kabelku krížom cez telom, sú si väčšinou nie isté svojou atraktivitou a ženstvom. Chcú mať síce voľné ruky a to im aj vyhovuje, ale sú rady, že im kabelka akosi prekrýva a chráni telo. Často majú na verejnosti z niečoho strach.

Zavesená na ohybe lakťa

Veľmi ženský až „slepačí“ spôsob nosenia tašky. Je najmenej praktický, ale kabelka, ktorú dáma takto dáva na obdiv, takto najlepšie vynikne.

Zavesená na ramene

Najbežnejší a najpraktickejší spôsob. Ruky sú voľné, pôsobíte žensky. Takto nosia tašku všetky vyrovnané a pohodové ženy.

Kabelka v ruke

Chcete svoju tašku vystaviť čo najviac na obdiv, pri čom vám nevadí, že jednu ruku nemáte voľnú. Nejde totiž o to, mať potrebné veci v taške, ale mať tašku. Idete si za svojim cieľom bez ohľadom za následky.

Kabelka tesne pod pazuchou

Svoje veci chcete mať totálne pod kontrolou, chránite ich, pri čom nechcete, aby bránili vášmu pohybu a slobode. Rýchlo sa pohybujete, v taške máte len to, čo potrebujete.

Visiaca taška

Ak vám kabelka, či skôr brašňa, visí na jednom ramene a siaha až kamsi ku kolenám, je to dôkaz toho, že je vám všetko jedno, aj to, že vás niečo neustále omína okolo nôh pri chôdzi ale vám je to tak fuk, že s tým nič nerobíte.

Ruksak

Vďaka nemu máte obe ruky voľné, takže milujete svoju slobodu a praktické veci. Zároveň vám neprekáža, že nevyzeráte až tak sexi a taktiež si nerobíte starosti s tým, že vás niekto môže zozadu okradnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 19:27