Facebook / Diana Kovaľová
StoryEditor

Nová Marika Gombitová? Talentovaná tínedžerka spieva priam neuveriteľne

16.10.2017, 11:18
Životný štýl
Diana Kovaľová má len 13 rokov, no na internete spôsobila senzáciu.

Marika Gombitová má taký špecifický hlas, že si jej skladby trúfne spievať len málokto. A z tých odvážnych speváčok, ktoré sa na to podujali, mnohé zhoreli ako fakľa.

No na YouTube sa objavilo šikovné, len 13-ročné dievča, ktoré ohúrila neuveriteľne precíteným podaním mimoriadne ťažkej skladby Vyznanie. Diana Kovaľová si postupne získava svojich fanúšikov. Keď jej video uvidela známa speváčka Dagmar Rostand, na sociálnej sieti nešetrila chválou. „Fantastický výkon. Najlepšia verzia Vyznania akú som kedy počula. Ak to takto zaspievaš aj naživo, mohla by si byť hosťom na koncertoch našej kapely Modus memory. Hrá s nami Janko Lehotský, autor Vyznania. Ten by z teba odpadol,“ napísala.

Pozvanie na koncert má však jeden háčik. Diana aj s rodinou žije totiž v Španielsku, v slnečnej Andalúzii a na Slovensko chodí iba na dovolmku. Narodila sa tam. Niekoľkokrát sa dokonca pokúšala preraziť v miestnych talentových súťažiach, no zatiaľ sa jej nepodarilo postúpiť. A tak jej otec nakrúca videá, ktoré publikuje na internete. Možno si šikovnú tínedžerku čoskoro niekto všimne.

Pozrite si video.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:34