mafra
StoryEditor

Najväčšie nákupné dni sa opäť vracajú na Slovensko!

09.10.2017, 14:13
Životný štýl
Nákupy s magazínom Evita sú najväčšími nákupnými dňami na Slovensku a v Česku. Na Slovensku nákupný maratón prebieha od 9. do 15. októbra, keď je možné uplatniť 50 fantastických zliav vo výške až 30 %. Nákupnú štafetu po tomto dátume preberá susedné Česko, kde sa budú kupóny dať uplatniť v termíne od 16. do 22. októbra. Tvárou jesenných nákupov je obľúbená herečka a speváčka Dominika Morávková-Zeleníková. Zľavová knižka je súčasťou októbrového vydania magazínu Evita, ktorá vyšla 22. septembra 2017.

Počas nákupného týždňa je zľavy možné využiť v stovkách kamenných obchodov a desiatkach e-shopov na celom Slovensku. Dokonca pri platbe kartou MasterCard a Maestro vo vybraných obchodoch sú pripravené ešte väčšie zľavy alebo darčeky k nákupu.

Týždeň plný zliav si čitateľky Evita magazínu vychutnajú spoločne v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Od štvrtka 12. októbra do soboty 14. októbra, v čase od 12.00 do 20.00 hod. budú hostesky v mobilnom stánku pripravené odpovedať na všetky otázky týkajúce sa nákupov. Navyše sa v ňom bude dať získať fantastický dizajnérsky kúsok z dielne módneho návrhára Borisa Hanečku, ktorý exkluzívne pre Nákupy s magazínom Evita navrhol dizajn ekologických nákupných tašiek. Stačí, ak čitateľky využijú niektorý zo zľavových kupónov a zastavia sa v Eurovea stánku alebo v niektorej z partnerských predajní (C&A, Marionnaud) s dokladom o zaplatení. Hostesky ich za to odmenia spomínanou taškou Borisa Hanečku!

Zľavová knižka bude dostupná aj na stránke nakupysevitou.sk, kde je možnosť podrobne si preštudovať všetky obchody. Okrem iného obsahuje aj mapu zliav, kde je možné uvedené kupóny využiť.

Generálnym partnerom akcie Nákupy s magazínom Evita je opäť Mastercard.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:34