shutterstock.com
StoryEditor

Zvyknete meškať? Máme pre vás užitočné triky, ako sa vychystať a pripraviť čo najskôr

03.10.2021, 22:45
Životný štýl
Poznáme to asi všetci. Odložený budík, ranný zhon, chystanie nie len seba, ale aj našich detí a niekedy aj manžela, no jednoducho všetko, len nie idylické ránko pre prácou. Čo robiť, aby sme túto časť dňa zvládali s čo najväčším pokojom?
  1. Prichystajte si oblečenie večer
    Toto vám môže ušetriť aj 20 minút! Vyberanie správneho outfitu a jeho následne žehlenie večer pred prácou vám ušetrí pár slušných minút, a tak môžete spať aspoň o trošku dlhšie.
  2. Pozrite si počasie a pripravte sa
    Ak má nasledujúci deň pršať, do chodby si pripravte dáždnik a vhodnú obuv, aby ste neprišli zmoknuté do nitky.
    TIP: Ak vám má zlé počasie zničiť váš naplánovaný outift, tak si určite nezabudnite zbaliť tie lodičky, ktoré sa vám v ten deň tak hodia. V práci sa jednoducho prezujte.
  3. Pripravte si obsah kabelky
    Žena si dokáže zmeniť kabelku ku svojmu outfitu aj niekoľkokrát za týždeň. Preto si aj kabelku pripravte večer a dajte si do nej všetky nevyhnutné veci (papierové vreckovky, doklady, peňaženka, mobil, externá nabíjačka, parfém, púder, balzam na pery, lesk..), každý má to svoje "must have".
  4. Pozrite si, ktorá cesta je najlepšia
    Aj keď by ste už cestu do práce zvládli aj poslepiačky, určite si ráno pozrite cez mobilnú aplikáciu, ktorá cesta je v danej situácii tá najlepšia a najrýchlejšia. Môže vám to ušetriť niekoľko minút a ráno sa ráta naozaj každá minúta.
  5. Obed so sebou
    Ak ste si večer navarili, pripravte si všetko do krabičiek a misiek a ráno si už iba pobalené veci vložte do vhodnej a pevnej tašky, nemusíte tak ráno hľadať plastové nádoby a nervózne viečka, ktoré vždy zázračne zmiznú... ale kam? To nevie naozaj nikto. Pre nás to spolu so zmiznutými ponožkami v práčke zostáva záhadou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:31