Archív Fredyho Ayisiho
StoryEditor

Milujete jogu? V piatok začína najväčší slovenský festival jogy organizovaný Fredym Ayisim!

02.08.2017, 13:40
Životný štýl
Známy slovenský jogín Fredy Ayisi už štvrtýkrát po sebe organizuje najväčšiu jogovú udalosť na Slovensku a rozhodne sa je na čo tešiť! Bohatý program a zaujímaví hostia - jogoví inštruktori, duchovní učitelia, ale aj speváci...

4. ročník trojdňového festivalu Shantiloka odštartuje v piatok 4. augusta v Šamoríne a potrvá do nedele.

Festival každým rokom získava na popularite, preto sa jeho organizátor Fredy Ayisi rozhodol tento ročník usporiadať vo väčších priestoroch. Zo Zochovej chaty sa presunie do Šamorína, konkrétne do multifunkčného komplexu x-bionic® sphere. Na podujatie sa preto môže prihlásiť oveľa väčší počet záujemcov, ktorých okrem nabitého trojdňového programu čakajú i miestne atrakcie. Súčasťou moderného komplexu je totiž aj wellness, vonkajší a vnútorný bazén či kino.

Cvičiť sa bude najmä vonku na trávnatých plochách a terasách, v prípade veľkých horúčav v klimatizovaných kongresových sálach.

Na Shantiloke sa opäť predstavia poprední slovenskí i zahraniční inštruktori jogy, precvičovať sa tu bude napríklad cardio core power yoga (zameraná na posilnenie centra tela a zrýchlenie metabolizmu), flow yoga (dynamický štýl jogy) či yoga addict (spojenie tanca a jogy). Na svoje si tu okrem pokročilých jogínov prídu aj úplní začiatočníci. Pre nich sú určené lekcie pre začiatočníkov, pre deti a nastavajúce mamičky zase tehotenská a detská joga.

Shantiloka je festival oslavujúci telo a myseľ, ale i hudbu. Počas jogových lekcií bude Fredyho Ayisiho sprevádzať anglicko-slovenské duo RAMIVANA, tvorené manželmi Ramim a Ivanou, ktorí sa dlhé roky venujú muzikoterapii. V sobotu, v hlavný deň festivalu, odohrá koncert i speváčka Anabela Mollová, ktorá na seba upozornila v súťaži Hlas Česko Slovenska.

Na festivale sa predstavia viacerí prednášajúci ako napríklad Gopali devi dasi, venujúca sa štúdiu posvätných védskych spisov. Ďalším prednášajúcim bude významný hosť festivalu Kadamba Kanana Svámi, pôvodom z Amsterdamu. V tínedžerskom veku sa vydal do Indie hľadať zmysel života a duchovnú pravdu. V Indii strávil štúdiom viac ako dvadsať rokov, v roku 1997 prijal rád sanjás a vzdal sa všetkých svetských zväzkov, svojho majetku i rodiny. Svoj ďalší život zasvätil výhradne službe Bohu. Kadamba Kanana Svámi cestuje po celom svete a káže duchovné posolstvo.

Viac informácií o Shantiloke nájdete na http://www.shantiloka.sk/ alebo na Facebook stránke @shantilokajoga.

Shantiloka festival Archív Fredyho Ayisiho

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 14:33