Pinterest/ohyoursfashion
StoryEditor

5 cvikov a tréningový plán pre dokonalý zadoček

29.03.2017, 11:30
Zdravie
Väčšina žien je nespokojná práve so svojím pozadím a keďže sa blíži leto, je čas s tým niečo urobiť. Pripravili sme si pre vás pár cvikov, vďaka ktorým si môžete vypracovať pevný zadok. Pozrite si aj tréningový plán.

​Pri každom cvičení je základom úspechu pravidelnosť. Je teda dôležité si nájsť aspoň 3x týždenne čas na sériu piatich vybraných cvikov a dodržiavať ich podľa návodu.

"V priebehu celého cvičenia sa navyše sústreďte, nech sa neprehýbate v chrbte, máte podsadenú panvu a stiahnuté bruško. Docielite tiež zaktivizovanie vnútorného svalového systému, ktorý je pre nás nesmierne dôležitý" vysvetľuje trénerka Aleksandra Indráková z Online Fitness.

Tá zároveň odporúča postupne pridávať počet kôl aj opakovaní pri každom cviku.

Zostavu si môžete sťažiť aj tým, že si napríklad pridáte ako závažie do každej ruky fľašu s vodou alebo pripnete na nohy záťažové členkové závažia.

Týmito piatimi cvikmi precvičíte naraz všetky svaly, ktoré majú vplyv na vzhľad vášho pozadia aj nôh. Ak sa budete držať tréningového plánu, tak si v lete môžete dovoliť aj oveľa viac vykrojené plavky :).

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:03