unsplash.com
StoryEditor

Jednoduché a účinné: Vytvarujte si pomocou týchto TROCH cvikov dokonalé brucho

07.09.2021, 13:00
Zdravie
Tri jednoduché cviky, ktorými si vytvarujete dokonalé brucho v pohodlí domova. Vyskúšajte ich!

HOROLEZEC

Tento cvik sa radí k najúčinnejším cvikom na oblasť brucha. Horolezec sa cvíčí pomerne jednoducho, aj keď samotný cvik je v skutku náročný. Zápajate pri ňom aj spodnú časť tela, takže nerozhýbete len oblasť brucha, ale aj nohy. Ako aj pri planku, je dôležité pri tomto cviku nehrbiť sa. Buďte vystretý a pozerajte sa do zeme, nie do hora. 

PLANK

Prvým a veľmi efektívnym cvikom na brucho je plank. Výhodou tohto cviku je, že nepotrebujete žiadne náčinie na jeho vykonanie, pracujete len s vlastným telom a vlastnou váhou. Na prvý pohľad môže plank vyzerať jednoducho, no opak je pravdou. Ide o jeden z najintenzívnejších cvikov na brucho a to aj pre mužov. Je skvelým cvikom na spodné brucho a svalstvo na chrbtici. Podporuje stabilitu a správne držanie tela. Existuje napríklad aj side plank. 

SED ĽAH

Jeden z najznámejších cvikov, ktorý zaručene pozná každý z nás. Je známy aj pod názvom brušák. Rýchle opakovanie bez správnej techniky je neefektívne, treba vedieť poriadne, ako každý cvik trénovať. Pri cvičení sa nemusíte nikam ponáhľať!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:53